Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziacccc

Ginekolog w Warszawie

Polecane posty

Gość EwaGen
Większego konowała niż dr Wysocki nie widzialam. Zlekceważył wszystkie objawy, jakie mu relacjonowałam przy każdej wizycie w ciągu pół roku. Efekt? Szpital, zabieg, perspektywa niedonoszenia ewentualnej ciązy. Lekarz, który nic nie tłumaczy, nie wyjaśnia, Owszem, pilnuje cytologii. O wszystkie inne badania trzeba u niego żebrać a i tak daje niechętnie na odczepnego. Nie pilnuje robienia kontrolnych usg, a także przy antykoncepcji - badań krwi, czy wszystko w porządku i czy wątroba nie wysiada. Do niego przypięta łatka to "dr od recept" i tyle.

Gość gość
Podoba mi się w City Clinic ( www.cityclinic.pl ). Tutaj rzeczywiście lekarze poświęcają czas człowiekowi, nie ma wizyt robionych w pośpiechu. Jak byłam u ginekologa w związku z ciążą, to spędziliśmy z mężem sporo czasu na rozmowie z lekarzem. Wszystko nam wyjaśnił, wytłumaczył, a pytań mieliśmy niemało, w końcu pierwsza ciąża i pierwsze dziecko to duże wyzwanie i rewolucja w życiu.

Gość gość
Od jakiegoś czasu jestem pacjentką centrum na ul. Popularnej. Placówka dokładnie nazywa się City Clinic - www.cityclinic.pl W zasadzie oferta jest kompleksowa, to typowe miejsce dla całej rodziny. Zaczęłam tutaj chodzić jak zaszłam w ciążę. Polecam dr Wójtowicza, prowadzi mi ciążę i wszystko przebiega bez zakłóceń.

Gość gość
Na ul. Targowa 70 w Warszawie sa dobrzy ginekolodzy. Chodzę tam już chyba od półtora roku i wizyty przestały być dla mnie czymś nie przyjemnym. Bardzo polecam, można zajrzeć sobie na ich stronę www.ginekolog-warszawa.pl

Gość gość
Dla mnie również bardzo dobrym okazał się ginekolog z www.ginekolog-warszawa.pl , dziękuję za polecenie :) dawno już szukałam kogoś miłego, do kogo nie wstydziła bym się chodzić i w końcu znalazłam.

Gość gość
Jak w Warszawie to tylko http://veritamed.com ja chodze do lekarza Filipa Dąbrowskiego, bardzo fajny i sympatyczny pan, w dodatku zna się na swojej pracy

Gość gość
chodzę do przychodni na Gagarina bo w u mnie w przychodni nie ma ogarniętego ginekologa od antykoncepcji, zapisał mi tabletki po których źle się czułam bez żadnych badań, dopiero prywatnie po badaniach i konsultacji prywatnej miałam prawidłowo dobrane tabletki i biorę vines po których nie mam żadnych dziwnych objawów

Gość kaska55
Mam dość czekania w tych kolejkach terminy dalekie więc postanowiłam zapisać się, do ginekologa prywatnie terminu krótkie pani doktor Wanda Uchman z warszawskiego Szpitala Św. Elżbiety bardzo sympatyczna kobieta nie wiesz kiedy, a to już.

Gość gość
U dr Januszewskiego miałam prowadzoną ciążę. Przyjmuje w Medicenter. Naprawdę polecam, bo spokój od początku do końca. Sporo wskazówek, zmieniłam dietę, wyniki badań wyjaśnione dokładnie.

Gość gość
W przypadku ginekologa to ja polecam City Clinic****ana Wójtowicza, dobry fachowiec. A co do samej kliniki to się długo na wizytę nie czeka, na stronie cityclinic.pl mają formularz do rezerwacji.

Gość gość
Dokładnie USG robi dr Elwertowski, ale trzeba się prywatnie w Medicenter zapisać. Na NFZ chyba nie ma zapisów, chociaż dopytaj się w ich rejestracji, to ewentualnie cię przekierują. Pozdrawiam.

Gość Junkaa
Ja polecam Boramed - przyjazna, specjalistyczna klinika z dobrymi specjalistami. Szczerze mówiąc trafiłam tam z polecenia i bardzo mi to miejsce podpasowało!

Gość gość
Ja chodzę do doktor Małgorzaty Szpetnar. Przyjmuje w Centrum Medycznym przy Trakcie Brzeskim 57 B w Warszawie . Polecam, bardzo sympatyczna i wszystko dokładnie wytłumaczy :) Numer do rejestracji masz tutaj https://www.doktora.pl/

Gość Alicce
Tak zdecydowanie Boramed jest świetnym miejscem....myślę ze warto tam prowdzić ciążę, jak i po prostu sie badać - przynajmniej jest się pewnym że wszystko jest w porządku!

Gość gość
Ja chodzę do doktor Figat do Wilmedu na Wilanowie. Bardzo delikatna pani doktor. Do tego miła i kompetentna. Nie mam w planach żadnych zmian co do wyboru lekarza ginekologa :)