Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perlicz_ka_

dlaczego facet ze mną jest i....

Polecane posty

Gość Perlicz_ka_

zneca sie psychicznie, podnosi na mnie glos i reke, nie dba o moje potrzeby, rozwija tylko swoje zainteresowania, przed innymi, np matka udaje ze wszystko jest dobrze, ze mu na mnie zalezy, gdy bylam chora sasiadka robila mi zakupy i obiad, bo on nawet o tym nie pomyslal, najgorzej jest wtedy, gdy cos mu sie nie uda w pracy lub niepomysli zalatwi cos w urzedzie to przychodzi do domu i...awantura na 102.dodam, ze po trzezwemu.po takim wybuchu, za dzien lub dwa udaje ze nic sie nie stalo i nie chce o tym rozmawiac.gdy chcialam go wyrzucic to powiedzial, ze nie odejdzie i tyle.jest sknera, wylicza mi kazdy grosz, jest balaganiarzem a zada idealnego porzadku.i uwaza sie za najmadrzejszego.nikogo sie nie boi, nawet policji. jak zyc z takim facetem, ktory jest prawie co dzien wkurzony i ktory nie chce odejsc?

Gość Ty odejdź

Gość Atomowa_Betty
Rzucic go!!

Gość Perlicz_ka_
ale on mieszka w moim, wlasnosciowym mieszkaniu!

Gość Ty odejdź
W Twoim, czy w waszym? Bo to duża różnica.

Gość Perlicz_ka_
w moim, kupionym przez moich rodziców,jego wklad w te mieszkanie to remont lazienki i czesc kosztow tj.5000 przez 8 lat.czynszu ani innych oplat nie wnosi, daje tylko 600 na zycie

Gość Perlicz_ka_
nie zameldowany u mnie

Gość Ty odejdź
To jaki masz problem? Jeśli nie chcesz być z nim, to go wyrzuć. Jak nie chce wyjść, wezwij policję.

Gość a dlaczego ty jestes z nim
?????? to jest dopiero pytanie

Gość Perlicz_ka_
jak go wyrzucić? nie chce dobrowolnie iść a policję ma w nosie.... a jego mamusia powiedziała, że to teraz mój problem a nie jej i ona nie zamierza brać go do siebie powaznie nie umiem się go pozbyć: nie pomagają ani grozby ani prośby...może faktycznie policja...ale ostrzegał mnie że zanim się wyniesie zdemoluje mi dom i mnie zniszczy

boisz się go? prawda? to jakiś flustrat i debil. Jak to nie boi sie policji? a co on jest?nietykalny? nie okazuj mu strachu .jak zobaczy, że go sie nie boisz może trochę złagodnieje.

przecież to TY jesteś tu górą on mieszka u Ciebie a nie na odwrót policja to dobre rozwiązanie, skoro inne środki nie skutkują a masz z czego się utrzymać? pracujesz? bo jak nie to gorzej....ale nie beznadziejnie...zawsze jest jakieś wyjście

Gość Perlicz_ka_
400 zloty renty i to wszystko może i jestem górą ale się tak nie czuję on rządzi....

Gość może spróbuję
Skoro się boisz, to będziesz musiałą się do tego przygotować, zaplanować wcześniej pewne działania. Otóż: dowiedz się gdzie, jak i za ile możesz wymienic zamki. Ustal kiedy na pewno dłużej nie będzie go w domu. Wymień wtedy zamki i zadzwoń na Policję, albo przejdź się osobiście i powiadom, że sie obawiasz tego mężczyzny. Warto zrobić to wcześniej, bo na wypadek awantury Policja już będzie maiła zgłoszenie, że się wcześniej go obawiałaś, to ułatwi podejmowanie jakichkolwiek działań. A jemu po wszystim powiedz, że to koniec, nie życzysz sobie go widzieć w swoim domu. Możesz nawet przez telefon, skoro się go boisz.

Gość jesteś zastraszona i
mało pewna siebie, a te 400 stówy to faktycznie mało,na opłaty pewnie tylko starcza, wierz mi jest opieka, może jakoś ci pomogą, gdy uda ci się pozbyć tego draba szkoda twego zdrowia no i moze nawet życia, bo on może cię zatakować, cholera wie czy ma jakieś hamulce?

Gość no tak to jest gdy
nie ma sie własnych pieniędzy albo ma się ich mało, wtedy taki osobnik ma pole do popisu i wyładowuje całą swoją nienawiść do świata na słabszej kobiecie...

Gość gaia*
Wymień zamki w drzwiach jak wyjdzie do pracy (weź fachowca, będzie szybko) i zgłoś na policję, że Ci grozi. Pamiętaj, że nikt nie może nas upokorzyć bez naszej zgody!

Gość Urszulka G...
rozumiem twój strach i obawy, ale dasz sobie radę, może policja to najlepsze wyjście.

Gość tooriinoo
bo mu wygodnie, ma posprzątane, poprane i obiadek, sex za darmo super życie dla niego - męka dla Ciebie

Gość heniek=heniek
przeczytałem bardzo uważnie facet jest agresywny i moze w końcu cię uderzyć za nic, bo przecież piszesz, że wyrzywa sie bez powodu i to za swoje niepowodzenia.nie możesz przecież wyprowadzić się ze swojego mieszkania, jest twoje i ty za nie płacisz, a te 600 zł na zycie...nieduzo, ale skoro jest chytry to i tak dużo daje.piszesz,że nie boi sie policji a spróbuj ją wezwać gdy znów dostanie ataku szału niech go zabiorą, przesłuchają, postraszą może zacznie się bać.jeśli jest na trzezwo taki agresywny - to co jak popije? znalazł sobie w tobie ofiarę...jest słaby psychicznie i pewnie udaje twardziela, musisz mu pokazać, że sie go nie boisz!

Gość Heniu - masz rację

Gość all right
wymień zamki w drzwiach a jego rzeczy przewieź do jego matki..wynajmij pokój jakiejś studentce będziesz miała kasę na opłaty

Gość a jak mama go nie chce
niech idzie spać pod most albo do samochodu - leżeli posiada drań, cham, pasożyt, damski bokser,awanturnik,nerwus,narcyz, egoista,zakała społeczeństwa,chytry lisek,matoł, dupek.....starczy?

Gość KAROLA MICHALSKA
i wiele innych epitetów do niego pasuje!

Moja znajoma zrobiła tak: spakowała rzeczy faceta na koc i położyła przed drzwiami na korytarzu. Gdy wrócił z pracy zaczął sie dobijać do drzwi i awanturować, wiec zadzwoniła po policje. Policjanci sprawdzili, że nie jest u niej zameldowany i kazali mu sie po cichu wynosić. Powodzenia dziewczyno :)

Gość Jak on bedzie w pracy
wymień zamki w drzwiach, spakuj jego rzeczy, wystaw za drzwi, jak bedzie sie awanturowal, wezwij policję na pewno przyjada i koniec, sprawa prosta. Powodzenia, nie warto marnowac swoich młodych lat na takiego drania :-D

Gość tak se
kiedyś miałam interwencje policji w moim mieszkaniu bo lokatorzy, którzy je wynajmowali, nie chcieli się wynieść a nie płacili ani grosza; dla policji liczyły się fakty: kto nie jest zameldowany, nie ma prawa przebywać w moim lokalu bez mojej zgody; słuchaj, więc takie przykre sprawy wydają się arcytrudne tylko dopóki się zamartwiamy, dlatego warto zacząć działać

Gość każ mu odejść bo
zrobi ci krzywdę i bądz stanowcza, nie daj się mamić ani ogłupić,pogoń go