Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20145

mozliwe objawy ciazy a jedna kreseczka?

Polecane posty

Gość 20145

mozliwe jest zebym byla w ciazy skoro okropnie jestem senne od kilku dni , boli mnie podbrzusze, okropnie brodawki, mam wilczy apetyt a okre powinnam dostac za 2 tygodnie .robilam test i wyszla 1 kreska?czy oby test nie byl robiony za wczensie?

Gość xapi
dziewczyno! skoro do okresu pozostało ci jeszcze 2 tygodnie to za wcześnie na test!!! i na objawy ciążowe też!!! test się robi w dniu spodziewanej miesiączki, wcześniej jest mało (albo wcale) wiarygodny.

Gość jezeli...
...okres masz dostac za 2 tygodnie (?!) to test zrobilas o 2tyg za wczesnie jezeli juz - to masz raczej wlasnie owulacje

też myslę, że robiłas test za wcześnie, aobjawy o których mówisz to ja zawsze miałam tak właśnie około 10 dni przed okresem.

test nic nie wykryje. Ja tez zrobiłam 2 tyg. przed i wyszło że nie jestem. Gdzy miesiączka spóźniała się o tydzien to zrobiłam drugi test i okazało się że to ciąża!

Gość jezeli...
no skoro standardowo owu wystepuje na okolo 2 tygodnie przed kolejna @ (od 12 do 16 dni przed) to troche trudno, zeby wtedy test wykrywal ciaze - bo zwyczajnie nawet do zaplodnienia prawdopodobnie jeszcze nie doszlo