Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały Pawełek

Proszę napiszcie jaki jest najładniejszy zapach z Avonu ????

Polecane posty

Gość Mały Pawełek

...Waszym zdaniem?Bo chcę kupić dziewczynie na urodzinki,ale powidziała bym sam wybrał z katalogu a ja się na tym nie znam.Lubi raczej świeże zapachy.

Gość przepraszam nie chce
nikogo urazic ale Avon nie ma ladnych zapachow, jesli nie masz za duzo kasy to przejdz sie do yves rocher tam na pewno znajdziesz jakis fajny zapach...albo np. zestaw fajnych kosmetykow

E tam....dla mnie najlepszy jest Little Black Dress i uzywam go juz poł roku. Uwielbiam go i dla mnie jest śliczny.....zresztą moj facet na niego poleciał.....mowi że działą na niego :) ale ładny jest Percive....taki delikatny i Treselle......lekko kwasny.....ale równiez zmysłowy :)

najładniejszy dla kogo? nie kupuj zapachów w ciemno, bo każdemu podoba się co innego! niektórzy napiszą, że podoba im się zapach X, a komuś innemu może się na ten zapach zbierać na wymioty ;) przepraszam, że tak obrazowo, ale tak to właśnie działa! zamów najpierw od konsultantki zestaw próbek i daj je dziewczynie do wąchania, niech Ci powie, które jej się podobają. albo żeby to nie było tak oczywiste, to niech jej mama, siostra czy koleżanka to za Ciebie załatwią.

Gość przepraszam nie chce
tylko ze te zapachy sa po pierwsze nietrwale, po drugie strasznie pospolite ( co druga dziewczyna pachnie LBD czy czyms w tym guscie...sa po prostu bez klasy

Dlaczego bez klasy? Bo mi sie podoba?Gdyby nie był w Avonie i mało kto go mial i o nim słszał byłby ładniejszy i lepszy??A tylko dlatego ze duzo osobom sie podoba i jest z Avonu to znaczy ze nie mam klasy??Co za głupota! Chyba Ty nie masz klasy a co najwazniejsze nie masz mózgu skoro tak piszesz!! To że cos nagle staje sie sławne i wielu osobom przypada do gustu nie oznacza ze produkt juz jest gorszy!! A ze wiele osób go kupuje to ich sprawa.......mi sie podoba i jakos moje kolezanki nim nie pachna.....wolą co innego....Po prostu żałosne co napisałes/aś

Gość zdecydowanie
Surrender - kosztuje ok 55 do 75 za 50 ml - zalezy czy jest promocja, pachnie długo i ładnie, można do tego dokupić balsam do ciała, polecam.

Gość LiLy___
HEART albo TOMORROW!!!!!

Gość wszytskie wyżej wymienione
zapachy są bardzo łądne,kobiece i świeże:-)Daj znać jak już coś kupisz;)

Gość ally.1
przepraszam nie chce jesli chodzi o to ,ze co druga dziewczyna pachnie jakims tam zapachem to moje doswiadczenia sa takie,ze co druga dziewczyna pachnie chanel-bo sie spryskala probka z drogerii.Ale to ci nie przeszkadza??little blackdress tanio pachnie??za to channel serio drogo cuchnie-jak rozkladajace sie zwloki:/

Gość ebherhe
wink sa przepikne:))))))))))))))))))))))))))))))

dla mnie perceive sa okropne, jeszcze w buteleczce to pachna zachecajaco, ale jak je czuje na skorze to mi zajezdzaja nie za fajnie

Gość a ja lubię Perceive
bardzo ładny,śliczny kobiecy,zmysłowy zapach,pachną wg mnie bardzo ładnie i długo:-)No ale co kto lubi,jednym się podoba innym nie,mnie akurat bardzo sie podoba;)

Gość leniuszek
Kobity!!! czy Wy w ogóle przeczytałyscie o co chłopakowi chodzi? Chcecie mu pomóc a piszecie co Wam sie podoba, a nie jakie są jego oczekiwania! To mają byc świeże zapachy!!! WINK, CELEBRE, INCANDESENSE i TOMORROW są strasznie słodkie, aż mdło sie robi; ALWAYS, TODAY to, wbrew opisowi producenta, zapachy ciężkie, duszące i raczej egzotyczne, ze świeżością nie mają nic wspólnego. Podobnie jak PASSION DANCE i EXTRAORDINARY, choć te dwa ostatnie są piękne, ale nadają sie one raczej na wieczór, na kolację, letni nocny spacer. Natomiast LITTLE BLACK DRESS to piękna klasyka, zdecydowanie na wieczór, do teatru ale i do pracy biurowej, dla pan eleganckich i ubierających sie w kostiumiki. Zapachy ŚWIEŻE, a więc poszukiwane przez naszego kolegę to BLUE (typowy wodny zapach - piękny), PUR BLANCA (troszkę słodszy, może bardziej egzotyczny ale napewno niepowtarzalny i nie jest duszący) oraz SUMMER WHITE (mniej fajny). ŚWIEŻE zapachy to również te, mające w składzie drzewo herbaciane, ale takich w AVON'ie niestety nie ma. Pozdrawiam.

Ze świeżych Avonowych zapachów zdecydowanie polecam Pur Blancę;)Śliczny,trwały zapach;)

Gość myszkamiki
mój mąż też poleciał na litle black dress

Gość myszkamiki
jeżeli lubi świeże to znajdz kogoś z fm i niech sprzeda Ci 33 dolce gabane - dobrze zrobiona podróba, wszystkim lubiącym świeże zapachy podobają się te perfumy - raczej ... świeżych w avonie chyba nie znajdziesz choć uważam że l.b.d i celebre będą najbardziej uniwersalne - nie odważyłabym się zaryzykowac percive, incadessence, surrander, pur blanką bo one naprawde nie są uniwersalne.

Gość do autora topiku
i co,wybrałeś już jakiś zapach dla swojej dziewczyny?:-)

Gość ewela...........
a passion dance jakie sa bo chce je zamowic?:)

Gość tyka
Perceive, Pur Blanca