Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofeliaaaa

Magiczne sposoby na przyciągnięcie pieniędzy...

Polecane posty

Gość ofeliaaaa

1/ Nietrzymanie torebki na podłodze, zawsze na jakimś podwyższeniu - szafka, wieszak - bo pieniadze uciekają 2/ Opuszczanie w domu klapy w WC - zgodnie z zasadami Feng-Shui - bo tez pieniadze wtedy wypływają, jak sedes jest otwarty Kto jeszcze?

Gość FrÓszka
to wszystko to bzdury jest jeden magiczny sposób trzebam miec prace dobrze zarabiać umiec i wiedziec w co inwestowac i jak obaracac gotówką to jest sposób :)

Gość taa to teraz już wiem
dlaczego kasa rozpływa mi sie nie wiadomo gdzie, to wina mojego chłopa a nie jakiejś tam mojej rozrzutności on klapy nie zamyka!!!!!!

Gość FrÓszka
to moze ty te klape poprostu wywal i bedzie po klopocie :)

Podobno trzeba mieć czerwony portfel. Moja koleżanka sobie taki kupiła. Trzyma każdy nominał w osobnej kieszonce, wyjmuje pieniądze tylko lewą ręką i nie nosi w niej niczego, oprócz pieniędzy. Nie powiem, żeby stała sie dzięki temu obrzydliwie bogata, ale kiedyś juz w połowie miesiąca brała zaliczki, a teraz starcza jej do pierwszego. I dostała kredyt, którego nie chcieli jej dać w zeszłym roku. Coś w tym chyba jest...

Gość karpik.....
aha i jeszcze łuski z karpia wigilijnego do portfela na cały kolejny rok

Gość karpik.....
oczywiście, ze coś w tym jest i właśnie o taki przykład jaki dała pysiątko chodzi - nie o radykalną zmianę ubóstwo - bogactwo, lecz o takie np. rozpływanie sie pieniędzy niewiadomo na co, mimo duzych zarobków, bądź branie zaliczek itp

Gość o tak.........
pomaluje sufit na niebiesko

Gość klapy zamykać TO PODSTAWA

Gość *Ilona*uuuul

Proszę :) Potrzebujesz: -cylinder -pelerynę -laskę -frak Zaopatrzona w te rekwizyty udajesz się na ruchliwą ulicę gdzie wybrawszy przypadkowego przechodnia oferujesz mu prezentację sztuczki: Prosisz o banknot 10zł, ostatecznie monetę 5 zł. Wkładasz do cylindra a następnie machając nad nim różdżką mamroczesz: \"Ia! Ia! C\'thuulu fhtagn!\" Po czym zakładasz szybkim acz wdzięcznym ruchem cylinder na głowę i spie... oddalasz się pospiesznie ze sceny przestępstwa. Procedurę powtarzać, aż do uzyskania satysfakcji finansowej :)

CZYM JEST PRAWO PRZYCIĄGANIA? Jak zawsze nie będę lał bezsensownie słów i długo tłumaczył – kto ma zrozumieć ten zrozumie. Prawo Przyciągania opiera się głównie na dwóch prostych zasadach: * 1. Jesteś swoimi myślami i wszystko co się dzieje w Twoim życiu jest efektem Twoich myśli. Twoje myśli PRZYCIĄGAJĄ wszystkie zdarzenia jakie Cię spotykają. 2. Podobne przyciąga podobne – jeżeli myślisz o pozytywnych rzeczach to „PRZYCIĄGASZ” do siebie pozytywne wydarzenia, sytuacje i ludzi, natomiast jeżeli myślisz negatywnie to przyciągasz negatywne wydarzenia, sytuacje i ludzi. Zobacz ile prawdy jest w tych zasadach – na pewno zdarzyło Ci się osiągnąć jakiś sukces który wprawił Cię w świetny nastrój, którym cieszyłeś się i który powodował że tryskałeś pozytywną energią i chęcią do życia. Na pewno zdarzyło Ci się też, że coś Ci nie wyszło, albo że przeżyłeś jakieś wydarzenie w życiu które spowodowało że czułeś się źle, myślałeś że wszystko jest bezsensu i zatapiałeś się w smutnych i negatywnych myślach i nastrojach. Czy zauważyłeś, że kiedy coś Ci się udało i byłeś w świetnym nastroju, kiedy myślałeś pozytywnie, to udawało Ci się jeszcze więcej rzeczy? Odnosiłeś sukces za sukcesem, wszystko wiodło się coraz lepiej i lepiej; miałeś dużo „szczęścia”? A zauważyłeś, że kiedy coś Ci nie wychodziło, kiedy zdarzała się jakaś tragedia i czułeś się źle to wszystkie następne rzeczy szły jeszcze gorzej ? Ponosiłeś porażkę za porażką, spotykałeś złych ludzi…miałeś „pecha”? Czy znasz ludzi którzy wiecznie narzekają na kraj, na pieniądze, na życie ? Którzy są pesymistami i wiecznie mówią że coś się nie uda - ? Zobacz… każdy z nich wiedzie smutne, monotonne, pełne braku pieniędzy i szczęścia życie… Czy znasz ludzi którzy są optymistami? Ludzi którzy zawsze wierzą że coś się uda, którzy nawet pomimo porażek mówią że nic się nie stało – że następnym razem się powiedzie? W końcu ludzie którzy wierzą w siebie…którzy myślą, mówią i upierają się przy swoich marzeniach, pomimo tego że reszta mówi że są niespełnialne i głupie? Tacy ludzie są bogaci, tacy ludzie wiodą ekscytujące, pełne spełnionych marzeń i szczęścia życie. http://www.drugadroga.com/blog/archiwa/2008/02/17/prawo-przyciagania/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=15480

Gość gość
Byłam w trudnej sytuacji finansowej, z pomoca przyszła mi strona http://energiaduchowa.pl z której zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy. W ciagu kilku tygodni moja sytuacja polepszyła się na tyle, że obecnie jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić mieszkanie.

Gość annn

Co do rytuałów magicznych to moim zdaniem wyjątkowa na rynku propozycja to www.marcintarot.pl. Zajrzyj sobie tam i zobacz przygotowane propozycje. Pan Marcin nie tylko pozwala skorzystać z rytuałów bez osobistego spotkania, ale dodatkowo na temat jego działań bardzo wiele osób wypowiada się pozytywnie zauważając efekty rytuałów.

Gość gość
Dnia 5.08.2015 o 22:23, Gość gość napisał:

Byłam w trudnej sytuacji finansowej, z pomoca przyszła mi strona xxx z której zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy. W ciagu kilku tygodni moja sytuacja polepszyła się na tyle, że obecnie jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić mieszkanie.

No tak, to logiczne, że jak jest w trudnej sytuacji finansowej wyda 500 zł na "5 Dniowy rytuał na przyciągnięcie pieniędzy" XDD