Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonaMarlena

GUZEK. Prosze pomozcie!

Polecane posty

Gość ZielonaMarlena

Mam 25 lat i 9 miesiecznego synka. Karmie piersia i czasami synek pije tylko raz w nocy. Dzisiaj zauwazylam, ze w polowie drogi miedzy pachwina a piersia jest taki widoczny z lekka, dobrze wyczuwalny palcami guzek. Jestem przerazona!!! Oczywiscie zadzwonilam do lekarza i mam zamowiona wizyte na czwartek. Do tego czasu chyba sie wykoncze :( Czy ktoras z was tak miala? Moze to zastoj pokarmu w kanaliku mlecznym. Sama nie wiem. Bardzo, bardzo sie boje

Gość napewno tak
masz raka - spowodował to poród - i na co ci to było??

Gość ajajaja
Takie gózki czesto pojawiaja się u karmiących kobiet,więc raczej nie powinnas się teraz zamartwiac,tylko poczekac do wizyty.Sądze,ze Twój lekarz powie Ci to samo.Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość na_pewno
to jakis gruczoł mleczny powiekszył sie nieco;-) Na pewno to nic poważnego;) pozdrawiam

Gość ajajaja
gUzki miało byc,a nie gÓzki,przepraszam za literówke

Gość kasiaka
Przepis babci- obłóż pierś liściami świeżej kapusty i spróbuj delikatnie rozmasować guze, u mnie pomogło, to był zalegający pokarm...

Gość Zielona Marlena
Dziekuje dziewczyny, jestescie kochane:)))))) Troszke mi lepiej:)

Gość ajajaja
Nic sie nie martw,to napewno nie jest nic groznego.Z tego co wiem to czeste przypadki i rzadko kiedy okazuja się czyms powaznym.Pozdrawiam raz jeszcze.

Nic sie nie martw, guzki czesto zdarzaja sie u karmiacych piersia. Na pewno jakis zatkany kanalik. Moja mama po urodzeniu mnie i mojej siostry(blizniaczki) miala guzek, byla przerazona-dwoje malutkich dzieci a tu guzek, wtedy nie bylo takich badan, nacieli jej ten guzek ale to bylo cos z kanalikiem wiec nic sie nie martw na zapas:) Pozdrawiam i napisz jak bedziesz po badaniach.

Gość Zielona Marlena
Dzieki raz jeszcze dziewczyny :) Staram sie myslec pozytywnie i bardzo bardzo jestem wam wdzieczna za mile slowo. Oczywiscie napisze do was w czwartek po wizycie.

Gość ajajaja
WITAJ MARLENKO,MAM NADZIEJE,ZE JESTES USPOKOJONA PO WIZYCIE U LEKARZA I NIE ZAGLĄDASZ TU,BO ZAPOMNIAŁAS,A NIE DLATEGO,ZE MASZ POWÓD DO ZMARTWIENIA.POZDRAWIAM