Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lUCINKAA

cO TO JEST skala tannera oceniajaca dojrz.plciowe ?WAZNEE

Polecane posty

Gość lUCINKAA

otoz mam 17lat i musze isc do swego lekarza by uzupelnic bilans i w tym jest jakas skala tasnnera ocen,dojrzewanie plciowe:O hmm wie ktos moize ajk wyglada to badanie u dziewczat? hmm bylam rok temuz powowdu zaburzen hormonalnych u gina i niby wszo ok,wiem ze to glupie ale to abdanie moze przypominac to u tego lekarza>?:P piszcie...

Gość lUCINKAA
UP:O:O:O:O

Gość saska
masakra ja się boję. RAAAAAATuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunku.

Gość uwierzyć nie mogę
jeszcze do pediatry chodzą , a już sobie cipki golą. A potem boją się, że się mamusia dowie.

Gość Maerusiaaa
A mi nigdzie nie zagladała. W bilansie poprostu coś wpisala i tyle xP

Gość 64564564
up

Gość Mort95
Ja bylem dizisaj i tylko zbadala czy mam wade postawy czy dobrze serduszko mi bije i gardlo xDPozdro

Gość 1994
Ja jestem w pierwszej technikum i zaraz wychodzę na badanie, martwi mnie to, że lekarka jest stara i brzydka :P Kiedyś już to miałem, to tylko wsadziła łapsko do majtek i pomacała, ale wtedy miałem chyba 10 lat.

Gość zboczuch95
Ja miałem robione to badanie rok temu i nic strasznego zachęcam do zarejestrowania sie na stroniewww. sexfotka.pl bedziecie tam mogli sobie pooglądac juz dobrze rozwinięte osoby i nawiązac kontakty w wiadomych celach.

Gość Artek124232
ale wy macie problemy... lepiej zdychac i miec jakies komplikacje zdrowotne niz isc do lekarza? zreszta lekarze widzieli tylu nagich ludzi w zyciu, ze dla nich to rutyna. Myslcie, a nie pieprzy*cie glupoty.

Gość wa pojebało
ale wy jesteście dziwni !! nie trzeba żadnych majtek zdejmować !!

Gość kurwa
dzisiaj byłam na tym badaniu kiedy kazał mi się rozebrać zaczął mi od piersi a potem zdjął mi spodnie i majtki i kazał mi się masturbować. Kiedy powiedziałam że mnie to nie boli kazał mamie przyjść i opowiedział o moim przedwczesnym życiu seksualnym. Tak na marginesie jest problem ponieważ wolę dziewczyny chyba jestem lesbijką.

Gość Pacjent777
Do dziewczyna4321; Mogłaś odmówić tych badań w całości albo w części. Np. odmówić ściągnięcia bielizny albo tylko majtek. Uprzedź przed tym swoje młodsze koleżanki. To podejrzane, że akrurat wtedy nie było Twojej lekarki

Gość dddwsddsdBda4ssudadff4
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kiedys sie martwilem wzwodem.

Gość belocik
siemka mam 14 lat i musze iść na to badanie. będzie mi badał k****a czy coś innego?

Gość gość
czy mogą być przy tym dziewczyny z klasy jeżeli tak to po co?