Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morświnek

kremowy żel do mycia twarzy - nivea visage

Polecane posty

Gość morświnek

czy ktoś to stosował? dobry jest?

Gość nie bardzo
słabo domywa buzię (nawet po uprzednim zmyciu twarzy mleczkiem) dlatego używałam go tylko rano, ale jakoś nie bardzo mi podpasował poza tym cholernie NIEWYDAJNY

Ja polecałabym Ci osobiście jednak „Tin Tin” dlatego ze nie zawiera tyle chemii w sobie co żel o który się pytasz a naprawdę super myje buzię.

Gość nie bardzo
Ale przecież Tin-Tin ziaji jest do cery tłustej i trądzikowej, a dziewczyna pyta o krem do mycia twarzy do cery suchej. Kilka dni temu kupiłam nowość AA (OCEANIC) żel do mycia twarzy do cery bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej (seria nazywa się HELP w białych opakowaniach) no i jest całkiem niezły więc spróbuj może ten?

Gość ally.1
popieram,ze nie jest wydajny,choc wygodny w uzyciu.jesli chceszz dobrze oczyscic cere to najlepszy jaki dotad mialam zel tp garnier czysta skora, choc mocno wysusza skore.nivea visage nie wysusza az tak bardzo.ja z dotychczasowych najmilej wspominam lirene.bardzo delikatny

Gość ehh........
jak dla mnie to nr jeden to lipikar syndet od la roche posay w ogóle nie wysusza skóry, a oczyszcza lepiej niż nivea, czy clean&clear. nie daje wcale efektu naciągnięcia skóry i takiego uczucia świezości, ale jak się używa toniku to widac, że na waciku jest znacznie mniej brudu niż po innych żelach. ja używam go do mojej trądzikowej cery...zresztą używam tylko kosmetyków dla cery suchej, bo innych moja buzia nie toleruje. niestety drogi jest ten żel. ostatnio za 400ml zapłaciłam 56zł...tyle że jest wydajny i taka ilośc starcza na ładnych parę miesięcy.