Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBDDD

co kupić chłopcu na 5 urodziny??? p o m o c y !!!

Polecane posty

Gość BBBDDD

DO 30 ZŁ...

a nie lepiej zapytac co by chciał?niech powie kilka rzeczy a Ty wybierz taka która nie obciąży zbytnio Twojej kieszeni,takie dziciątka mają już swoje marzenia.Mój chrzesniak(w niedzielę kończy 7 lat)zawsze mi mówi ,że chce paczkę landrynek,słodki urwis.

Gość kup mu
gre komputerowa

Gość coś poradzę
puzzle, układankę lub jakąś grę planszową. Myślę, że piłka lub jakis sprzęt sportowy też byłby dobry.

Gość ------------------------------
mój 5 letni syn urodziny ma dopiero w lipcu... ale ostatnio marzył o autku- takim spłaszczanym... mówi że to hit w przedszkolu... kupiłam na Allegro za 27 zł... produkowane przez "epee"... wystarczy to wpisać w wyszukiwarkę w Allegro..

Gość ------------------------------
chętnie bawi się takimi zabawkami jak mini zestaw do koszykówki, kręgle, gry komputerowe np z serii o Reksiu, ogromną radość sprawiła mu kiedyś ciastolina z foremkami, klocki lego zbiera od dłuższego czasu...

Gość BBBDDD
Dzięki dziewczyny :)

Mój 4,5 letni synek uwielbia wszelkie rodzaje klocki:)

A co powiesz na fajną grę zgadywanki? Nie dość, że mały wzbogaci swoją wiedzę o świecie to jeszcze spędzi miło czas z kolegami lub z rodziną. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.Gwarantuje, że chłopiec się ucieszy.

Gość gość
Jak zobaczyłam pytanie w temacie otworzyłam chcąc wpisać klocki lego! Mój 6 letni syn ma świra na ich punkcie. Ale jeśli do 30 zł to niestety odpada. Kup puzzle lub grę jakąś fajną, byle nie komputerową.

Gość gość
też mam problem na 4 urodziny zażyczył sobie zamek Andrzeja ,ma też Centrum Miejskie,ciastolinę z 4 zestawy,piasek kinetyczny,lego ze stolikiem płytką tablice kredową,magnetyczną ,mi podobają się kostki quixels ,chyba lego dokupię jakiś zestaw bo nie mam pojęcia co na 5 urodziny,poradźcie?

Gość gość
LEGO!!!! z serii jaką chłopiec lubi np. ninjago