Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pech za pechem

mam dosyc pech za pechem i dranstwo mego faceta

Polecane posty

Gość pech za pechem

Jutro klada mnie do szpitala, mam miec powazna operacje:( a moj facet zwial po prostu, olal mnie po 5 latach, nie interesuje sie mna teraz.... wlasnie teraz. Mam 3 miesiace zwolnienia z pracy a reszta zalezy od operacji. Siedze sama a ten dran nawet nie zadzwoni.

Gość takie życie

Gość do axn
a co ma wiek do tego? bez sensu....

... bo glupi :) kichaj go :) może poznasz jakiegos przystojnego anestezjologa :D napewno wszystko bedzie dobrze :) ja bede trzymał kciuki :)

Gość pech za pechem
dzieki hrabio:) czsami mowia, ze takie wypadki zdarzaja sie aby pomoc nam inaczej spojrzec na zycie...

Gość FREEE
trzymaj sie cieplo🌻

Co to znaczy zwial , olał mnie? Moze go poprostu przerosla ta cala sytuacja zwiazana z Twoja operacja.Moze sie poprostu boi .

Gość pech za pechem
co to znaczy? chyba to, ze wyczul dobry moment do odejscia, gdy mam miec operacje i siedziec w domu moze pol roku... jak ktos kocha to chyba takie cos nie przerasta:(

Nie powinno go to przerastac , powinien byc przy Tobie ,ale niestety nie zawsze tak jest. Przykro mi . Trzymam za Ciebie kciuki .Powodzenia

Gość może coś mu się stało

Gość Hmmmmmmmmmm ..............
Więc może warto wyciagnąć wniosek z tej sytuacji, czy warto z nim być ?

Wychodzi na to, że nie wolno zadowalać się byle czym. Widać to najwyraźniej po wyborze partnerów, kiedy wybieramy kogoś kto jest akurat pod ręką... i nadal trwamy w takim związku. Po prostu wybrałaś nieodpowiedniego partnera, a krótkie chwile szczęścia nie rekompensuja niestety złych doświadczeń. Życie w rozchwianiu negatywnie odbija się na psychice. Może nalezy zastanowić się i... radykalnie rozwiązać tą sytuację, bo jak mozna z kimś być na kim nie możesz polegać w tak trudnej dla ciebie chwili ?