Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banan57

Obawiam się zrobienia minetki!!!

Polecane posty

Gość banan57

Jeszcze nigdy tego nie robilem, ale w najblizszym czasie chce sprobowac... mija dziewczyna boi sie, ze mnei to obrzydzi i jzu nigdy nie bede tego chcial zrobic. Mowi mi caly czas, ze to dla mnie nic fajnego bedzie, bo jest bardzo mokro a i chyba nawet ladnie to nie smakuje... Tak mi zaczela gadac, ze naprawde zaczalem sie zastanawiac czy to bedzie takie fajne... Moze rzeczywisice mi sie nie podoba? Jak to jest naprawde? Czy robienie minetki jest takie straszne???

Gość gość
jezyk to male piwo, na pewno puscisz pawia.....wtedy dopiero bedzie mokro:)

Gość serio
ja odpowiedz powaznie zadko sie zdarza ze facetowi nie odpowiada smak i zapach cipki, genetralnie faceci sa zadowoleni , bardzo lubia robic minetki i bardzo ich ponieca wlasnie smak, zapach i reakcja partnerki na te pieszczoty.

Gość doswiadczony1985
ja chetnie bawie się w ten sposób z moją partnerką.Sprawia jej to ogromną rozkosz, a i dla mnie jest to pryjemne.Smaku praktycznie nie czje, al e zawarte w wydzielinie feromony strasznie podniecają:) http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=21182

Gość fajna laska...
nie taka mineta straszna jak ja maluja :D

Gość to znaczy sze nie jesteś
stuprocentowym mężczyzną :-o normalnego faceta minetka strasznie podnieca

Gość banan57
tak?

Jak będziesz lizał taką niemytą jak ma ta pozdr600 to jasne że puścisz pawia.

Gość banan57
no moja dziewczyna jest zawsze czysta i pachnaca, wiec watpie zeby TAM bylo inaczej :-)

Gość luduludu
przecież znasz swoją dziewczynę i wiesz czy to brudas czy nie a resztą się nie martw bo jak będziesz lizał to się podniecaj a nie analizuj

Gość gość
Radca, normalnie Cie kurwa uwielbiam :)

Jak można tak powiedzieć do kobiety? Zero kultury:o

Gość gość
a Ty....a Ty to sie nie smiej moze coooo? Ty Bunny Ty, Ty.....Ty kroliku Ty:)

Gość gość
ssijta jaja, hahahahaha, idz possij komus:)

ssijta to było jeszcze lepsze:D wybacz pozdro ale nie mogę sie powstrzymać : AHAHAHAHAHAHA!;) uwielbiam to forum:P

Gość ffffffffffffffffff
jak kurwa mozna nie podniecic sie robiac sie minetke dziewczynie, jak moze nie podniecac zapach na poczatku smak na poczatku zapach w miare wzrostu jej podniecenia i jej smak jak juz skonczy i mozna zaczynac od poczatku, ja nie wiem czy kurwa to ja jestem dziwny czy inni

Gość gość
ssijta, nie małpuj, to byla propozycja dla Ciebie:)Na ile mnie stac...nie sprowokujesz dzis, nie mam sily:)

Gość gość
:ozamykam

Gość takaa jednaa
Panowie róbcie minetki swoim kobietkom, one to uwielbiaja, nawet jeżeli jescze o tym nie wiedzą:)):)):))));)):)))):)))):))))):)))))):))) Dużo lizania i jest super:)

Gość bardzo lubię lizać myszkę
Myszkę partnerki polewam obficie cytryną i wtedy jest cudownie i bosko , języczkiem wchodzę wgłąb i penetruję , czym głębiej to czynię to partnerka mocniej mnie za uszy pociąga i przyjemnie jest godzinami mogę się delektować i każdemu facetowi to polecam , szkoda że lekarze nie wypisują recepty na minetkę :) Tylko dla 100 % facetow jest ta przyjemność , inni i pozostali mogą się najwyżej oblizać :)

Mnię się wydaje, że to, że ona tak Ci powiedziała to: 1) albo tego nie lubi i próbuje Cię odstraszyć 2) albo ma przykre doświadczenia z innymi facetami i próbuje Cię odstraszyć :) 3) albo tak jak Ty nigdy tego nie robiłeś, ona nigdy tego nie miała i zabezpiecza się w pewien sposób. Myśli sobie pewnie, że w razie gdyby Ci się nie spodobało, to zawsze będzie mogła powiedzieć \"a nie mówiłam, że to nie jest przyjemne\". Z tego co ja wiem, to faceci to uwielbiają. Mój facet może nie wychodzić z pomiędzy moich nóg:) Poza tym zostało udowodnione, że damskie feromony działają na facetów jak płachta na byka. Oczywiście tysiąc razy bardziej jeśli jest to Twoja kobieta i do tego ją kochasz :) Także, nie przejmuj się - jeśli tylko będzie czysta to wręcz jej naturalny zapach sprawi, że będziesz chciał jeszcze i jeszcze:) I przejmuj się tym, że jeszcze tego nie robiłeś - zawsze jest ten pierwszy raz. Poza tym takie rzeczy, dzieją się same:)

Nie maszco sie obawiac. Moja dziewczyna tez czasami ma mokra cipke jak ja lize ale to w niczym nie przeszkadza a smak jest wporzadku i uwielbiam to robic i patrzecjak przynosi jej to roskosz. Napewno sie jej spodoba. Polecam.

Gość ich liebe dich
"damskie feromony działają na facetów jak płachta na byka." sugerujesz ze tak ich wkurwiaja ??? :D

Gość A dlaczego
to się tak nazywa? Skąd ta nazwa?

Gość eeee tam
nie znasz się,nasmaruja bitą smietaną muszelke a pozniej wyliz wszystko dokładnie i mocno aż laska zacznie jęczeć a pożniej zabierz się za kakaowe oczko które obłóz lodami np.truskawkowymi i wyliz delikatnie i powoli,twoja dziewczyna zwiariuje :D

Gość eeee tam
a tak naprawde to nazywam się Stefan i jestem świetny w te klocki gdyż od wielu lat jestem zawodowym lodziarzem i mineciarzem analnym moich kolegów z klubu niemytych gejów

Gość wacek
minetka jest super. nie sluchaj ( czytaj ) glupich wypowiedzi pedalow. Nie znam faceta ktory by tego nie lubil,- ale znam krorzy tego nie robili. Ten ktory to zrobil.-to polubil

Gość osek 20
robienie minetki jest super w dodatku jej zapach i wilgotnosc doprowadzaja cie do nawego stadium podniecenia a dziewczyne te zabawy kreca sam zobaczysz jak poowieksza sie jej zrenice a wtedy przystapisz do pelnego dzialania wykonywania swojego czynu jak to z dziada na ojca i z ojca na syna :):):):P