Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa mamusia

Ciaza i maciezynstwo jest zle i brudne? BZDURA

Polecane posty

Gość Nowa mamusia

Wkurzaja mnie topiki w ktorych inne kobiszcza pisza jak to okropnie jest miec bobasa, nianczyc go, stawac sie jego niewolnikiem itp itd etc. To wszystko bzdury, wystarczy miec dobre nastawienie. Male dzieciatko na najwiekszy mozliwy dowod milosci dwojga ludzi, powstaje tylko z tych ludzi i trzeba go pielegnowac. A zajmowanie sie tym moze byc cudowne, patrzenie na pierwsze kroczki, na pierwsze slowka, nie ma piekniejszego uczucia na swiecie. Nie mozna ciagle narzekac i pluc na caly swiat, trzeba umiec cieszyc sie z daru ktory sie ma, wiele osob zazdrosci tym wszystkim narzekajacym mamom, ze maja mozliwosc posiadania dzieci...

Zgadzam się z Toba w 100% :) Chociaz nie wiem czy nie zmienie zdania jak urodzi sie moja dzidzia (28.09.2006) :) A tak na poważnie to na dzien dzisiejszy uważąm, że dziecko to największy dar, to istotka powstała ze mnie i mężczyzny którego kocham, więc nie wyobrażam sobie, że mogłabym jej nie kochac :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego :)

Gość paczek rozy
hehe jak urodzisz to odmienisz swoje zdanie, serio. Ta najwspanialsza istotka zamieni twoje zycie w koszmar a twoj facet oczywiscie na niczym nieucierpi pod wzgledem towarzyskiego zycia :P Ty bedziesz siedziala zapuszczona w domu a on z kumplami hali gali bo przeciez musi sie odprezyc po nieprzespanej nocy( wrzeszczacy bachor) i moze seksik sobie zafunduje z jakas seksi szczupla, bez rozstepow i bez cieknacego mleka z dojcow laseczka, bo z toba to raczej nie ma szans :P:P

Gość Nowa mamusia
Paczek rozy: Czy jesli Tobie sie nie udalo to musisz zniechecac do tego innych ludzi? Ja rozumiem, ze szukasz pocieszenia w tym, ze pewnie wszyscy tak maja. Ale nie maja!

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
do paczek rozy autorkę topiku wkurzają wypowiedzi takie jak twoja więc spierdalaj stąd!!! do gawit_27 nie sluchaj tej idiotki / idioty. Dziecko to dar:)Gratuluje i życzę wszystkiego naj :)

do autorki topiku - myślę, ze polemiki z takimi wypowiedziami to strata czasu. Sama wiesz, jakim szcęściem i dzieckiem jest skarb, więc po co przekonywac jakieś idiotki? Jeżeli któras tak mysli, to niech sobie mysli i lepiej, jak nie ma dzieci, bo matka byłaby z niej fatalna :)

też uważam że dziecko to skarb!!! A to jaki ktoś ma stosunek do swojego dziecka to bardzo indywidualna sprawa, wcale nie twierdze że kobieta po porodzie jest \"zapuszczona\" a i mężczyźni są różni. Zyczę Ci powodzenia !

Gość upupup
upupup

Gość ale jestes chora
to ze ty jestes rozpłodowym zerem naprawde nas nie interesuje - lepiej przekonaj sama siebie do tych bzdur które napisałas o potem nas ok??? chyba ze napisałas to zeby samej w to uwierzyć???

Macierzyństwo to dar, niestety nie każda go dostała. Stąd te inne wypowiedzi. Niektóre dostały dar złośliwości - doceńmy i taki>

Gość ja też-tak mam
k-ika zgadzam się macierzyństwo nie każda ma