Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hot girl

ocet jabłkowy

Polecane posty

Gość hot girl

Czesc dziewczyny Czy ktoras z was brała tebletki ocet jabłkowy? chce troszke schudnac....:D polecała mi go kolezanka ktora sporo schudła....bez cwiczen....chciałabym poznac Wasze doswiadczenia..?? Ja zaczełam od dzisiaj....opakowanie jest na ok 2 miesiace.....sama jestem ciekawa rezultatow:D A poropo jaka jest dobra dieta ...hmmm ...zeby sie nie katowac...i bez cwiczen.....hahah nie ma takiej?:D:D

Gość pierwsze słysze o takich
tabletkach ... wiem,ze sam ocet pomaga schudnac,ale jest szkodliwy ... gdzie kupiłas te tabletki i w jakiej cenie ??

Gość hot girl
w aptece sa rozne rodzaje,drozsze i tansze....

Gość hot girl
a jak sie ten ocet pije?:D

Gość magiena
ocet ale naturaln jabłkowy dodaje sie to potrawy tylko lyzeczke aby organizm szybciej rozlozyl tluszcz i usunal resztki przemiany materii,potas ktory usowa z orgabizmu nadmiar wody ma podobne dzialanie jak jablko ma tez witaminy abc i e

Gość Magduha
Aplefit jest tez z ocetem jablkowym i dosc skutecznym! niestety ja go samego nie stosowalam a w kombinacji z innymi preparatami wiec nie podam wam samoistnego rezulatatu bo nie bylby on adekwatny tylko do tego preparatu! :) otrzegam ze przy duzych dawkach jak to ocet zabija czerwone krwinki mozna sie nabawic anemi! wiec wszystko co posiada zelazo jesc :) wiecej buraczkow, salaty! :) Aplefit coś o nim! :) http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/106 Cidrex jest takze zachwalany! tutaj macie cos o nim :) http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/78 no to pozdrowionka! :)

Gość cecece
mozna schudnac dzieki wcinaniu tylko tebletek?

Gość Magduha
jesli przy tym sie ograniczy spozywane pozywienie to na wlasnym doswiadczeniu mowie ze mozna... dlugo nie moglam byc aktywna fizycznie ze wzgledu na problemy pooperacyjne kolana... wielkim minusem jest to ze przy zrzuconych nastu kilogramach skora nietety sama sie nie wstapi! dlatego jak mozna to warto zainwestowac w jakis ruch... bez roznicy jaki nic na sile cos co sie lubi! :)

Cześć naprAWDE ten ocet dzieała i mozna się odchudziććććć? Tak bardzo bym chciała ale nie moge sie zmusic do odchudzania, może ten ocet by mi pomógł, napiszcie czy ktoś faktycznie schudł i ile to zajęło czasu.

Gość Antii89
Schudąć bez cwiczen?? Kobiety weżcie się za siebie. Teraz jest zima wiadomo, ale można trochę się pogimnastykować w domu jechać czasem na basen czy na siłownie!! Albo się chwycic za sprzatanie.... Dbajcie nie tylko o swój wyglą ale i zdrowie!!!

Gość Keenyah
Słyszałam, że można wiele schudnąć. Mam pytanie, co jest lepsze i zdrowsze. W tabletkach, czy pitne?