Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schnibi

betadine - globulki

Polecane posty

Gość schnibi

kobiety pomozcie ginekolog przepisal mi globulki po likwidacji nadzerki. ale to paskudztwo strasznie piecze. pierwsze noce jakos wytrzymalam, ale dzisiaj budzilam sie kilka razy z uczuciem strasznego pieczenia. i to nie przeszlo w ciagu dnia. do lekarza isc nie moge, bo jestem na urlopie daleko od domu. co mam robic? musze odstawic to swinstwo, ale czemu to tak piecze?

Kiedyś kupiłam sobie globulki propolisowe i miałam dokładnie to samo! Makabra!!! Nie do zniesienia :)

Gość marvika
Też używałam tych kapsułek, przepisała mi je moja ginekolog. Piekło mnie okropnie, tak jak Ciebie. Zadzwoniłam do mojej lekarz i powiedziałam jej jakie są objawy. Okazało sie że jestem uczulona na jod i przestalam je brać. Ty też pewnie jestes uczulona na jod, ale dla pewności skontaktuj sie ze swoim lekarzem. pozdrawiam

Gość schnibi
dzieki marvika faktycznie wyglada to na uczulenie bo mam i inne typowe objawy:/

Gość aasdfesrg
mnie tez kiedys strasznie pieklo po jakis globulkach(nie pamietam juz jakich).w sumie to mnie az palilo.nie moglam isc wtedy do lekarza wiec zadzwonilam do mojego lekarza i powiedziala ze jedyne co moge kupic to masc clotrimazolum bo jest bez recepty.pieczienie znacznie sie zmniejszylo a po jakims czasie ustapilo.takze mi ta masc pomogla,sproboj moze i Tobie pomoze.nie pamietam ile kosztowala ale byla bardzo tania.