Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suicide

kilka powodów dla których

Polecane posty

Gość suicide

nie powinienem już istnieć np. wg. forum erotycznego - mam małego poniżej średniej - mam 24 lata jestem prawiczkiem - jestem nałogowym onanistą np. wg. forum uczuciowego - nigdy nie byłem w związku...nikt mnie nie kochał...ja nikogo nie kochałem - nie byłem dla nikogo przyjacielem...nie mam przyjaciół...nawet znajomych np. wg. ogólnego - nie mam pracy...nie mam kasy - nie mam motywacji do skończenia studiów - działam wszystkim na nerwy np.mówiąc o samobójstwie czyli mam już 8 powodów...jak dojdę do dziesięciu...to będzie dobrze ALE NAJWAŻNIEJSZE...koleżanka ...taka internetowa...napisała mi 3 tygodnie temu meila...żebym dał znak życia...a ja olałem...bo chciałem samodzielnie podjąć decyzję o istnieniu...nie chcę żeby ktoś na to wpływał...a teraz nie wiem...a może ona jest na tyle wrażliwa...może sobie pomyślała że ja już nie...i jeśli sobie coś z mojego powodu zrobiła...to nareszcie mam ostry powód...ale z takim czymś to powinienem żyć...za karę...że taki skurwiel ze mnie

Gość skoczek
no to kiedy skaczemy? Ładna pogoda ekstra lot zycia się zapowiada

Gość suicide blond
napisz do niej że nie odpowiedziałeś bo miałeś zapalenie ślepej kiszki prześlij jej kwiaty zakochacie się, będziecie mieli dzieci (mimo Twojego małego pyrdka) i będziecie szczęśliwi będzie git :-)

Gość suicide
znam tylko jej meila...nic więcej napisałem do niej dzisiaj...ale szczerze...że powinienem wcześniej odpowiedzieć...że źle postąpiłem...że chciałem podjąć jakjakieś decyzje bez zbędnych rad i opinii...ale to był błąd...może przesadzam...ale się przestraszyłem

Gość ile cm masz w majtkach
w wzwodzie ?

suicide...powaliłeś mnie na kolana. A powodów masz za mało:) Zbieraj dalej jak dojdziesz do 20 to pomyslimy...:)

Gość samobijca
ja bym skoczył:\

Gość wikidailo
Srednia ma to do siebie, ze polowa jest powyzej a polowa ponizej. Wiec nie ma sie co zabijac, bo jakby zabili sie wszyscy ktorzy maja ponizej to w grupie ktora do tej pory byla powyzej polowa miala by powyzej a polowa ponizej sredniej itd... I znow smierc i znow liczenie, statystykow tez mniej bo tam tez polowa ma powyzej a polowa ponizej. Tak samo jak u jajoglowych i masazystow.

Gość a ja powiem tak
dupek jestes i tyle!!! wiesz co szukasz tu jakiej "nadziei" na istnienie itd. a moze baranie ta dziewczyna jest ta nadzieja!!!! co ty myslisz ze ty wszystko wymyslisz jeszcze ten twoj teks zero motywacji zero tego i tamtego wiesz co lepiej otworz oczy i sie usmiechnij bo mi poprostu slow brakuje jak to czytam szkoda mi tej dziewczyny bo zainteresowala sie takim chlopakiem jak ty!!! ubierz sie cieplo i wyjdz do ludzi z usmiechem na twarzy a nie z ponura mina:P i juz nie dobijaj pozadnych ludzi na czacie

Gość a ja powiem tak
kiedys sluszalam taka historie opowiadal ja ksiadz na rekolekcjach nie opowiem jeje idealnie ale mysle ze zrozumiesz "Kidys pewne miasto nawiedzial powudz, ludzi i domy pozalewane masa ludzi szukajaca pomocy i ratunku byl wsrod nich pewien mezczyzna siedzial na czubku dachu i prosil Boga o pomoc zeby przyszedl i go uratowal mezczyzna modli sie caly czas i wierzyl ze przyjdzie Bog i go uratuje po pewnym czasie podplywa do niego lodz ratunkowa i osoby na tej lodzi chca wzaics tego mezczyzne,zabrac z tego czybka dachu ale mezczyzna im mowi ze on wierzy ze Bog go uratuje i nie wsiada na ludz tylko czeka na Boga i utona mysle ze rozumiesz co przez to chcialam ci tu powiedziec moze nie wierzysz ze tam na gurze ktos czuwa ale chociaz otworz oczy:)