Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczciwy

dlaczego kobieta zdradza?

Polecane posty

Gość uczciwy

chodzi mi o zdrade uczuciową emocjonalną oraz fizyczną. dlaczego kobieta która dostaje wsszystko czego pragnie może zdraedzią? dostaje prezenty kwiaty słowa miłości, w towarzystwie traktuje ją tak by czuła się pewnie, kupuję rzeczy by niemusiała sie żle czuć wśród innych kobiet, sam o siebie dbam razmawiamy. czy można to wytłumaczyć dlaczego któś kto odtrzymał tyle może zdradzić? częściej zdradzają te kobiety które mają wszystko niż te poniewierane przez psełdomężczyzne. o co tu chodzi? czekam na mądre odp najlepiej psychologów

Gość po prostu.....
trafiłeś na dziwkę:(

Bo widzisz, nie tylko prezenty i zewnętrzna otoczka się liczą...tak myśle. To kwestia wogóle dobrych relacji...a zresztą miłość nie sługa, zawsze się mozan zakochać, nawet jak się jest w doskonałym związku, niestety...

Gość wiosenna nostalgia
Boze jak ja bym tak chciala. Wlasnie jesli ma sie wszystko, to po co zdradzac. Zdradza sie przeciez wtedy, jesli cos nie gra.

Gość wiosenna nostalgia
Ach, ale co ja tam moge wiedziec.

czy ktos jest zaglaskiwany czy nie, zdrada swiadczy o chamstwie. jak sie cos nie podoba to sie nie jest ze soba, a nie sciemnia na boku.

eee to nie sprawa zagłaskania, prezentów czy ich braku.. to zalezy od charakteru! jezeli lubi ten sport - i do tego zmieniac partnerów, to niewazne co zrobisz lub czego nie zrobisz- bedzie sie puszczac... i nie prawda ze te co wszystko mają -to od razu zdradzają! a te co im czegos brakuje -nie.. co za bzdura... (z życia dookoła mnie wnioskuje- ze zdradzają często te, które nie mają kasy- bo mają ochote cos sobie kupic- np. młode panienki..) poza tym- zakładając ze nie trafiłes na nimfe- tylko normalną kobiete- moze ona potrzebuje czegoś wiecej?? moze jestes za łagodny? moze musi dostac klapsa w tyłek?siarczystego zeby jej lepiej było( chodzi o łóżko) moze chce byc damą w salonie i dziwką w łóżku? a ty tak ja wynosisz na piedestał ze ona boi sie pokazac czego pragnie? nie wiem...tylko próbuje cos tobie uswiadomic...bez obrazy!

Gość bo nie kocha

Gość obca
a pomyślałeś że Cię nie kocha? zwyczajnie nie kocha ale zapewniłes jej dostatnie, wygodne życie więc.... pomyśl

Gość bo nie kocha
zazdroszczę takim puszczalskim, ona się wyłajdaczy z kim chce, a naiwny facet cieszy się, że raczyła do niego wrócić na noc... A uczciwa kobieta jest zdradzana przez faceta, podły jest ten świat.

Gość bo tak to jest że
jak kobieta ma wszystko i widzi że Ty dla niej zrobisz wszystko to ona potrafi kopnąć w d.. po prostu za dużo ma i wie że wszystko dla niej zrobisz

Gość do celów badania opini
nusia właśnie że nie należe do melancholijnych kolesi jestem troche uparty, mam zasady, problemy rozwiązuje rozmową a nie krzykiem. łóżko? szczeże jestem bardzo spontaniczny nie tylko w tej sferze. nie nawidzę rutyny. to z nią jest coś nie tak. nie doszło między nami do zbliżenia, seksu i to dlatego że ona ma opory więc... ? zdrada rodzi się w głowie nie trzeba iść z kims do łóża aby zdradzić. wystarczy pragnąć kogoś a jeśli nadaży się okazja to boom i stało się. człowiek który chodzi na imprezy balangi wyjazdy sam wystaiwia sie na próbę. gdyby pilnował się i nie został sam na sam z drugą stroną to żadko by sie zdażały zdrady.zakładam że ludzie nie planują zdrady.chyba nie.

Gość do celów badania opini
lucki co lubi i kto?

Kobita zdradza bo takie jest prawo dżungli. Ten sam powód podałabym na pytanie, czemu facteci zdradzają. Tak jest i koniec i nie ma co szukac drugiego dna lub racjonalnego wytłumaczenia. Ludzie zdradzają bo: - czegoś im brakuje (miłości, sexu, poczucia włąsnej wartości, szaleństwa w zyciu); - mają czegoś nadmiar ( poruszany wątek zagłaskania kota); - bo to lubią ( znaczy sex); - bo się tak zdarzyło ( nie umieli się oprzeć nastrojowi) - w celu zwrócenia uwagi ( troche podobne do pierwszego powodu) Lista nie jest chyba zamknieta ...

Gość bo pewnie Cie
nie kocha,sama jestem w takim zwiazku,daje mi poczucie bezpieczenstwa i wszystkie istotne sprawy ktorych kobieta oczekuje od mezczyzny ale nie kocham Go nawet nie czuje do niego zbytniego pociagu sexualnego,pewnie ona ma tak samo a skoro ktos kto ja zainteresowal przeslizgnal sie przez jej zycie to wykorzystala to a nadal jest z Toba dla tych cudownych cech ktore coraz rzadziej sa spotyklane u faceta

Gość SmutnoMiItobardzo
zdradza, bo nie umie docenic tegoc co ma. ja bym takiego jak Tynigdy nie zdradzila...

Kobiety zdradzają bo szukają lepszego samca. I nie myśl jeden z drugim że jesteś najlepszy. Zawsze znajdzie się kowboj co ma dłuższą strzelbę.

Gość a skąd wiecie
że uczciwy opisał obiektywnie sytuację, to jego spostrzeżenia jakim jest, być może jej zdanie byłoby zupełnie odmienne

Gość nic na siłę
Tak naprawdę to kobieta wybiera sobie faceta, więc kiedy mnie powiedziała , że nic do mnie nie czuje to zwyczajnie odszedłem od tej kobiety , ponieważ zrozumiałem , że byłem tylko potrzebny do saspokajania jej kaprysów na zakupach. Uczucia się nie kupi niestety za żadne pieniądze. Pozdrawiam, Łukasz.

Gość Konwlillia
To zalezy od kobiety od jej widzimisie Ale sex dla kobiet to- faktycznie on sie jej podoba wiec ma sex z nia - chce dzieki niemu cos uzyskac załatwic wiec ma sex z nia Poza tym jak sie nie kocha to sie zdradza. Jak kochamy nie robimy niczego co moze spowodowac odejscie Tej osoby!

Gość gość
Zdtadza,bo ma za dobrze.

Gość gość
Moze jest nimfomanka.

Gość gość
Zdrada sama w sobie jest podłym postępowaniem. Zdradzają ludzie podli, a płeć nie ma znaczenia. Jeżeli ktoś nam nie pasuje, nie kochamy tej osoby, zauroczylismy się lub zakochali w innej osobie, wówczas odchodzimy, tak postępują osoby z godnością.

Gość gość
8:44 - ale, gdzie takich szukać? :D tych "osób z godnością" :D

Gość gość
8.46 Każdy, sam sobie wybiera środowisko, które mu odpowiada. Od środowiska w którym funkcjonujemy, zależy z jakimi osobami mamy do czynienia.