Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no skad

skad wiadomo ze tabletki sa dobrze dobrane??

Polecane posty

Gość no skad

biore logest od lipca....mialam przerew miesieczna od listopada ale w styczniu znowu zaczelam brac...oprocz nadwrazliwosci i lekkiego poddenerwowania nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych.lekko powiekszone piersi ale nie jaies super wielkie i wcale nie bola,poziom libido w normie troche mniejszy niz przy owulacji ale zawsze jest:)tylko jak odstawie tabletki na 7 dniowa przerwe to czasem dzien po odstawieniu bardzo chce mi sie kochac:) i nie wiem czy to prawidlowo ze tabsy nie przeszkadzaja mi w normalnym zyciu??glupie pytanie wiem ale niektore kobiety maja takie dolegliwosci ze az szkoda mi ich:( i nie wiem teraz sa dobrze dobrane czy nie??

Gość no skad
help kobietki:(

Gość wiosenna nostalgia
Mysle, ze jest calkiem ok. Jesli nie masz takich dolegliwosci, ze przeszkadzaja ci w normalnym funkcjonowaniu...

Gość wiosenna nostalgia
Moja siostra miala np. takie depresyjne odjazdy, albo brak okresu. To sa zle dobrane tabletki.

Gość kasiuniaczek
albo takie jak ja mam .....2 tyg.brania 7kg wiecej :D totalne osłabiene organizmu,dol:D

Gość no skad
ojej to rzeczywiscie...ja jak poszlam do ginekologa (chodze regularnie) i spytal mi sie jak sie czuje po tabletkach to powiedzialam ze chyba nie dzialaja bo prawie nic nie czuje:) hihihih:) ale wiecie roznie to bywa....