Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymbark

szczupła sylwetka, ale tyłek obwisły

Polecane posty

Gość tymbark

mma szczupla sylwetkie, nigdy gwaltownie nie tylam ani nie chudlam. mam drobne rozstepy na posladkach z boku ale czytalam ze w okresie dorastania gdy sylwetka sie zmienia moga sie takowe pojawic. mam za to dosc duzy tylek. i nie jest on jedrny ale zwyczajnie obwisly. martwi mnie to ze jak tka wyglada w tym wieku (19 l.) to co dopiero pozniej. znacie jakis cwiczenia dobre na posladki? jakies kremy? moze cos na rozstepy? jakies masaze? (chociaz chyba na te "stare" ktore juz sie zrobily biale nie ma sposobu) z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość tymbark
odswiezam

Gość smutnaaaaaa jaaa
jakbym czytala o sobie...a jestem mlodsza od ciebie bo mam 17 l. i ten sam problem....

Gość może spróbuj nowy
krem Avonu, ja go używam już czwarty tydzień i widać efekty! Na Allegro można go kupić dużo taniej niż od konsultantek... pupa jędrna, faktycznie jakby uniesiona...działa!

Gość tymbark
moze ktoras z was chodzi/la na silownie na program brzuch-uda-posladki i moglaby napisac jakie cwiczenia robicie? z checia bym sie zapisala ale nie mam czasu jezdzic :(

ja mam radę, a te cwiczenia możesz wykonywac non stop. Nawet jak siedzisz. Po prostu spinaj mięśnie pupy tak czesto jak sobie o tym przypomniesz. Policz do 10 i puszczaj. Ot i tak. Tak samo można wzmacniać mięśni brzucha. Po prostu go wciagać- przytrzymac i wypuszczać... Lepsze to niż nic nie robienie:)

Gość tymbark
:) mam w domu rowerek stacjonarny. czy jezdzenie na nim da jakies efekty?

kazdy ruch daje efekty, ale na rowerku wzmacniasz przede wszystkim mięśnie nóg. Na pupe jest tez fajne ćwiczenie, które robiłam kiedys na fitnesie:) Leżysz na plecach, podciągasz nogi, tak aby były ugiete w kolanach, ale ciągle stopy na podłodze. Ręce wdłuż tułowia i podnosisz się, wypychając biodra w góre. Taki mostek tylko w inna stronę. Zmeczysz pupę jak tralala:)