Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowana...

Dzidzi, fasolka, bejbiś.....o co chodzi?????

Polecane posty

ja tam lubie do mojego faceta powiedziec kotku..a do mojego kota malutka albo cos rownie milego.. ha i na pewno wole slowo siusiu niz sikac dupa a nie dupsko fajnie jest uslyszec od lubego..mala..malutka a do dziecka nie bede mowila synu...tylko synku fasolka co jest z nia zlego...przeciez mowi sie karotka a nie karocisko albo karota...konik na biegunach a nie kon na biegunach.. wszystko zalezy jak slowo umiesci sie w calej wypowiedzi,jakim glosem i kto do kogo je wypowiada... mnie zeby zirytowac trzeba mocniejszych bodzcow..cos nerwowe kobitki;)

wyłanczam sie z tej rozmowy bo jak ktos ma pustke w głowie to tak wychodzi a ty Zirytowana niemusisz zmieniac nicku na popieram Mak... bo robisz błazenade, wstydzisz sie wypowiedzic na swoim czy chcesz aby inni mysleli ze ich wiecej osob popiera bueheheh dno. A ty mak... nierób z siebie wielkiego IDEAŁU bo napewno nim niejestes i niemoisz czepiac sie kazdego mojego błedu chociazby tego ze niema 300 wypowiedz bo to chore. chcesz przez to pokazac jaka madra jestes czy mi zrobic na złosc, bo na złosci raczej mi niezrobisz kochana ! Jak chcesz próbuj dalej, dalej se błaznujcie i wymyslajcie chore argumenty tylko po to zeby próbowac komus cos wmówic lub go zjechac, dłuzsze przebywanie na tym topiku grozi zarazeniem pustota ! wiec narka wam bo ponoc to jest zarazliwe przez czytanie ! aha a jakby ktos miał jakies watpliwosci ze kogos obrazam, wypraszam sobie nikogo prosto w twarz nieobraziłam bo niewymieniłam zadnego nicku no prócz zirytowanej ale ona o wszystko sie obraza miłego FARMAZONOWANIA !! buuuuu..... chory topik !!!! myslicie ze macie racje i koniec i ma byc na waszym, a se myslcie, w sumie juz sie przejechałyscie ale mniejsza z tym. aha a to co mnie wkurza to to jak ktos uzywa etc zamias polskiego słownictaw, nieszanujesz własnego jezyka musisz pisac w innym a moze szpanujesz, błeee jaka to dziecinada !!! zebym tylko ja niebyła taka mata jak co niektóre tutaj !! do niewidzenia wam wszystkie ZIRYTOWANE !! i wszystkie nietolerancyjne no bo cóz takie jestescie 🌼 na pozegnanie CYA

Gość do 8 czerwca Anka
Spadaj!!!!!!!!!!!!! Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!Spadaj!!!!!!!!!!!!!

oj ania, urojenia jakieś masz??jeszcze mi tak nie odbiło, zeby sie duplikować:) jakby mi choć trochę zależało na twojej opinii, to moze i bym sie obraziła...ale nie schlebiaj sobie. Ciekawe, ze tylko ty jedna ze wszystkich wypowiadajacych sie tak emocjonalnie podeszłaś do tematu i z takimi emocjami się żegnasz...pozdrawiam

Gość IKAAAAA
8 czerwca Anka--dziewczyno nie podniecaj sie tak.Ja w przeciwienstwie do Ciebie przeczytalam wszystkie posty , i stwierdzam ze to Ty rzucasz sie jak wesz.Wyluzuj kobieto, zamiast rano kawy proponuje Ci meliske:)

Gość kakakakakakaka

Gość racja...
infantylność sięga juz zenitu, przytulanko z mężusiem, fasoleczki, cycuszki, kojarzy mi się to z blondyną różową jak cukierek. Pardon, jak cukiereczek.

Gość racja72
infantylność sięga juz zenitu, przytulanko z mężusiem, fasoleczki, cycuszki, kojarzy mi się to z blondyną różową jak cukierek. Pardon, jak cukiereczek.

Gość alleeeeeeee
głupie czepialskie dziewuchy. Niech każdy sobie pisze jak chce. Wygrzebie taka jedna z drugą topik sprzed wieków i się podnieca.

Gość kakakakakakaka
w tym topiku duzojest racji.... oj duzo

Gość vedffff
a kobiety w ciązy jak się nazywją