Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara99

Prykanie podczas stosunku

Polecane posty

Gość sara99

MAm bardzo nietypowy problem czy to normalne ze pochwa pryka podczas stosunku?co to jest?

Gość ja też-tak mam
to właśnie jest zapowietrzanie

Gość Odpowiedz pytaniem

Gość Aleksandra22
Masz moze chlamide mi sie tak dzialo gdy mialam ta bakterie w pochwie. Lekarz zlecil mi badanie krwi i posiew i wyszla bakteria, wyleczylam i problem zniknal. Wpisz w google chlamida i zobaczysz jakie to swinstwo.

Gość ja też-tak mam
to jest świństwo, tak prykać przy stosunku, no też... Ciekawe czy Doda też tak ma

Gość prykająca
ja tez czasami tak mam, smiejemy sie tylko z moim facetem, to przeciez naturalne odpowietrzenie

Gość .pupa.
Kulturalna osoba nie pryka podczas stosunku. Doda może akurat nie jest zbyt kulturalna ale też nie pryka, bo to nieelegancko :P

Gość o kur.......
ale tez macie nazwy!!prykanie.....hahahaha!!!!! Nauczcie sie sensownie wyrazac swoje mysli

Gość ja też-tak mam
to jak wg ciebie?

Gość kkaka
ja tez tak mam!!Myslałam ze sama jestem z tym problemem!!!!!!!!!!!

Gość pepsi2
i ja tez tak mam :)..tylko to cholernie krepujace jest..i aseksualne :/

Gość ehh........
o bosz co za temat...to normalne jest!! w jednej pozycji pryka w innej nie, czasem zależy od stopnia nawilżenia...i żadne chlamydie nic do tego nie mają!! nawyżej kształt piśki!!

Gość piski buehehehheheh

Gość echchchchc
to moze byc albo chlamydia, jak pisze kolezanka wyzej, albo po prostu dosc duza rozwartosc pochwy przy pewnych pozycjach podczas stosunku, zlaszcza, jesli penis partnera niedokladnie wypelnia pochwe, lub kiedy partner wychodzi na zewnatrz i wtlacza powietrze od srodka pochwy..

Gość pryk master
Dobry pryk nie jest zły . . .:) Znam sie na rzeczy.

Gość pryk master
Dobry pryk nie jest zły . . .:) Znam sie na rzeczy.

Gość Tomasz z Szaszewa
Ja zawsze prykam podczas stosunku.

Gość Adam Miałczyński
Obawiam się szczytowania z obawy prykania. I tak oto prykanie wpędza mnie w samotność.

Gość takie prykanie
to nic, gdyż jest to tylko zapowietrzenie pochwy i w wyniku ruchów frykcyjnych tłoka/penisa powietrze uchodzi "prykając". Gorsze jest pierdzenie!!! Pewna dziewczyna na jakimś Forum opisała przypadek, jak jej zdarzyło się pierdnąć chłopakowi w twarz podczas oralu/minety. Chłopak oczywiście uciekł, a ona błagała o pomoc, co ma zrobić by wrócił, gdyż owo piednięcie nie było świadome tylko niekontrolowane w wyniku silnego orgazmu. Faktycznie, orgazm może wywołać skurcz wszelkich mięśni i uwolnienić w ten sposób gazy jelitowe.

Gość do Tomasz z Szaszewa
drogi Tomaszu, nie masz pojęcia o fizjologii, to nie Ty prykasz tylko pochwa Twojej kopulantki.

Gość ha ha ha ......
22.04.2008] 22:29 [zgłoś do usunięcia] pryk master Dobry pryk nie jest zły . . . Znam sie na rzeczy. ======================================================== Faktycznie jesteś zaajebistym "prykiem" http://img187.imageshack.us/my.php?image=image002ky2.jpg , zatem chcę się z Tobą umówić, cio Ty na to?

Gość patrysia1908
Ja też tak miałam....Zapowietrzyła mi się psiocha...I był dźwięk pierdnięcia...Z partnerem zaczęliśmy się śmiać...Nie ma się czego wstydzić, bo jeżeli partner Cię kocha to zrozumie czemu tak jest..A jak nie to trzeba mu to wytłumaczyć ;) :P Więc nie krępujcie się...Korzystajcie z seksu ile możecie ;]

Gość nieporozumienie
autorce topiku nie chodzi o pierdzenie dupą tylko o prykanie="pierdzenie" waginą, a to jest normalne zapowietrzenie, które uchodząc wydaje dźwięki, co autorka nazwała prykaniem. Czy to tak trudno się domyślić? Przecież nikt normalny nie pozwoliłby sobie na śmierdzące ekscesy.

Gość Ludzka rzecz
każdy pryka nie tylko ludzie ale nawet piesu i kotu.

Gość prykanie dawniej
http://img138.imageshack.us/my.php?image=imag e001zi1.jpg Mama mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod stanikiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości/prykania nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.