Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałka

DOBRY OKULISTA - BIELSKO - BIAŁA???

Polecane posty

Gość migdałka

Bardzo proszę o Wasze rady a`propos dobrego okulisty w Bielsku. Może być prywatnie. Dzięki!

Gość odin
Też proszę o namiary

Gość migdałka
Dziewczyny! Czy nie ma tu nikogo z BB?

Gość migdałka
rany juleeek!!!! No pomóżcie - żesz!!!!

cześć słyszałam że w klinice pod bukami jest dobry okulista sama sie tam wybieram bo coś kiepskawo zaczynam widzieć

Gość do niebieska75
A mozesz zapodac dane tej okulistki ze slaska ?

Gość okulista bielsko - biała
A, sorry, nie zauważyłam że nieaktualne. Co on robił w aktualnych?

Gość gość
Moze się komuś przyda Jeżeli to cos poważnego proponuje udać się do katowic okulista Piotr Jaworski to dobry specjalista, klinika dobrze wyposażona. http://www.okulista.pl/strona-lekarze-12.html#kat_1 Wzrok to cenny dar nie warto oszczedzać i lekceważyć.

Gość polijko
Jak dla mnie jeżeli chodzi o wzrok to naprawdę zrobię wszystko by był w jak najlepszej kondycji. Jeżdżę systematycznie do Katowic do doktora Jaworskiego, który uratował mój wzrok. Próbowałem wizyt w swoim mieście i nie byłem zadowolony.

Gość gość
Ja korzystam prywatnie z pomocy www.ultramedic.com.pl – są dogodne terminy i w zasadzie wszyscy specjaliści. Mają fajną poradnię okulistyczną, jak ktoś ma problemy ze wzrokiem to na pewno pomogą.

Gość gość
To ja też dorzucę swoją opinię o placówce , do której chodzę, w której wykupiłam abonament medyczny dla siebie i męża. Mamy w Dea Salus w Tychach do dyspozycji wielu lekarzy: ortopedów, chirurgów, okulistów, internistów, gastroenterologa, a ja korzystam regularnie z usług poradni ginekologiczno-położniczej. Fantastyczny personel, dobrze wyposażone gabinety. Pełna kultura. Polecam:)

Gość gość
Może spróbujesz się umówić na wizytę online? Bo też możesz na forum znaleźć specjalistów, którzy nawet dojeżdżają do domu, więc wydaje mi się, że to dobra opcja. A jeśli chodzi o soczewki to ja na pewno polecam od nich https://mylenshop.com/ bo wysyłka jest po prostu ekspresowa.

Gość gość
co prawda nie w Bielsku, ale w Skoczowie jest świetny okulista - dr Bednarski. Zdecydowanie polecam, ja chodzę do niego od kilku lat, a mojej babci nawet operował zaćmę. Warto ;) Gdyby ktoś był zainteresowany, zostawiam namiary na szpital, w którym pracuje :) http://alfamedycyna.pl/skoczow/poradnie/poradnia-okulistyczna/

Gość gość
A gdyby ktoś z Was szukał miejsca gdzie moze poddac się laserowej korekcji wzorku to polecam udać się do Optegry w Katowicach. Mają zabieg Lenivu, który jest dostępny u nich tylko, korekcja jest totalnie bezbolesna i nawet astygmatyzm nie stanowi przeszkody :)