Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Topick Tylko dla dzieczyn

DZIEWCZYNY CO BYSCIE ZROBILY GDYBYSCIE POZNALY MILIONERA!!

Polecane posty

Gość Topik tylko dla dziewczyn
Macie racje ten facet jest do niczego! Chcial mnie, ale mu sie nie udalo. . . Wole biednego a normalnego

Gość też
Ha, ha! Dane podane w pierwszym poście najzupełniej mi odpowiadają. No chyba, że wziąć pod uwagę również drugą część info (o rozwodzie i dzieciach)? olik17 --> a biedak jest zawsze szlachetny i nie zdradza ;)

Gość wszystko pieknie
ale skad wiesz, ze zawsze by szalal na Twoim punkcie i nigdy Cie nie zdradzal? :O

Gość też
no ale to przecież nigdy nie wiadomo, no nie? a tu przynajmniej sytuacja na wejście całkiem atrakcyjna ;)

Gdybym go pokochała, to bym z nim była bez względu na wszystko. Kasa nie ma znaczenia.

Gość Mi się zdarzyło.
Facet mieszkający w Stanach.Dorobił się na handlu z Europą Zachodnią,ciągle mnie w czymś ustawiał,a miałam wtedy 38 lat i byłam niezalezna,wkurzało mnie to,pieniadze ,drogie prezenty to nie wszystko.Zerwałam z nim.

Gość dziewczyno weź ty
troche pomyśl!!! Jaśli jesteś z nim tylko dla kasy toś zwykła kurwa- prawda?! Tak więc pomyśl może kim jesteś- jak to ci nie przeszkadza to sobie z nim bądź. A jak widzisz w nim coś więcej niż tyko kase to inna historia

Gość *tina*
JA bym takiego nie chciala

do też---> ja nie powiedziałam, że biedak nie zdradza :) aż tak dobrze nie ma :) ale tu była rozmowa o konkretnej sytuacji :) Pozdrawiam!!

Gość Inez26
Milioner, woly jestes jeszcze? ja bym byla takim zainteresowana, ale tylko dla dobrej zabawy, nie na dluzej

Gość ale z was
materialistki? "ma kase, kocha mnie" to OK, ale czy ty go pokochasz? i za co? tu sie trzeba zastanowić.

Gość Inez26
milosc nie istnieje A milioner tak ;) Trafilo sie jak slepek kurze ziarno

Gość Inez26
a czyj??? To jak t tym milionerem, chcesz go odstapic?

Gość Inez26
Dlugo z nim jestes? Czemu jeszcze nie zostalas jego zona, jak cie tak kocha?

Gość też
Inez26 "milosc nie istnieje A milioner tak ;)" dobre :D pozdrawiam 🖐️

Gość Inez26
we wroclawiu, jesli jest z niemiec, to odpada, nie lubie niemcow :( wole polakow a na stale wiazac sie nie chce jestem za mloda na to

Gość Inez26
tez ale jaja ;)

Gość ***ciekawska***
a jakiego ma, no wiesz . . .

Gość Wisenna
uwazajcie, czy to aby nie prowokacja, bo autorka topiku zachowuje sie jak sutenerka i nie zdziwilabym sie, gdyby pochodzila ze "stajni" tego jakze uroczego i wartosciowego milionera z Niemiec, a zadaniem jej bylo zwabianie i namawianie naiwnych dziewczyn w odpowiednim wieku (21 lat) do rzucania domu, w ktorym sie "nie przelewa" i wyjazdu do NIEMIEC, do "lepszego zycia" - w domach publicznych. pomyslcie troche

ty myslisz ze w Niemczech kazdy czlowiek jest Milionerem czy co ?? niektorzy nie zyja wcale duzo lepiej niz sie w Polsce zyje !!tym bardziej w tych czasach,w Niemczech mieszkam od dluzszego czasu na stale ! przeciez ja nie mowie nikomu ze ma do mnie przyjechac i ze poznam ktoras z Milionerem,to powiedzialam tylko tak,ale nie powiedzialam ze jest to niemozliwe jesli sie z ktoras skumpuje.A w tym topicku nie chodzi o to tylko najwazniejsze mi sa normalne odpowiedzi i nic wiecej,nikomu nic nie zrobie chyba przez to ze wpisze co mysli o tym i nikogo tez nie prosze zeby do mnie na gg apisal tylko tutaj i nic wiecej.

Gość Wisenna
ale TWOJ znajomy jest milionerem, prawda? a teraz powiedz, po co mu kobieta akurat z Polski - w Niemczech wszystkie wymarły? i nie rysuj idiotko jakichs wielkich korzysci dla naiwnych, przeciez jak facet ma 2 dzieci, to musi na nie troche kasy wydawac, nie? a juz na pewno wartosciowy czlowiek na poziomie, wrazliwy i z klasa, jak o nim mowisz, nie potrzebuje twojej pomocy w znalezieniu sobie kobiety. idz i powiedz szefom, ze nie nadajesz sie na streczycielke, bo w Polsce nie ma az tak glupich 20-latek.

Gość Wisenna
i czemu tu nagle zapanowala cisza? bo mialam racje.

Wiecie co dziewczyny,ja nie bede czytala glupich odpowiedzi, ta u gory specjalnie mi wciska jakies kity ,nie wiem nawet po co jesli mi nie wierzycie to nie odpisujcie a dla tych ktore chca sie podzielic normalna opinia i poczytac to zapraszam.I jeszcze jedno,sorry ale nie szukam zadnej Polki dla Milionera....! Nie bede nikomu dawala numeru gg ani maial bo inni mnie tutaj nieslusznie obwiniaja !a wiec od teraz topick jest tylko dla normalnych ludzi i tez nie bede odpisywala na takie glupie posty jak wpisoje Wiosenna,pisz sobie co chcesz ja cie bede ignorowac bo nie mam ochoty ci 1000 razy pisac jednego i tego samego co napisalam juz na samym poczatku !

Gość Wisenna
ale sie plączesz, laluniu: przed godzina sama proponowalas kontakt przez gg, potem adres i spotkanie i zaprzyjaznienie sie, a teraz bredzisz cos o pisaniu na forum. to jak nie chcesz podac kontaktu do siebie jako posredniczki w znajomosci z niemieckim milionerem, to pewnie masz zamiar podac tutaj, publicznie jego namiary? nie dziwne, ze cie nie zechcial

wiesz dlaczego nie mam zamiaru podac ? dlatego zeby takie glupie pierdolniete zazdrosnice jak ty nie wymyslaly sobie ze chc uprowadzic jakies dziewczyny do burdelu czy huj wie gdzie,wole poczytac tylko normalne odpowiedzi niz sie blizej poznawac z takimi jak ty Polkami !

Gość inez26
jak nie ladnie sie wyrazasz