Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaama

uzalezniona od Macdonaldu

Polecane posty

Gość kaaaama

od dwóch lat nie moge zzjesc normalnego obiadu zupy nic mi nie smakuje stauje sie dzien w dzien w macdonaldzie łatwiej mi było zerwc z paleniem niz przestac sie tam odrzywiac !!CO robic??

Gość daj sobie z tym spokój
Ale serio jadasz tam codziennie?? Na pewno nie rób czegoś takiego jak ograniczenie jedzenia w Mc Donald, albo rzucisz to całkowicie albo do końca życia będziesz się tam żywić. Ja jak mam ochotę na hamburgera to go kupuję, ale na pewno zdrowsze są te z dużą dozą surówki, od tych z Mc Donalda. Poza tym co Mc Donald ma takiego pysznego?? Frytki mają za dużo soli, hamburgery sa małe i ja jestem po nich głodna. Jedyna rzecz godnia uwagi to sheaky (nie wiem jak to się pisze).

Gość Axaa
Oglądałaś "Supersize me" ? Fast foody uzależniają. Musisz się odzwyczaić jakoś, nawet jeśli nic nie smakuje. A duża ilość soli faktycznie odbiera zmysł smaku. Podobnie jak nadmiar cukru.

Gość kaaaama
chuj Cie obchodzi ile waze, wygladam jak wieloryb po trepanacji dupy kotwica, ale nie jest to najwazniejsze, wazne jest, ze mi tylko w macu smakuje

Gość madziunia_
a ile wazysz? bo to bomby kaloryczne.....

Gość kaaaama
od cholery i jeszcze troche, kiedys fajna laska ze mnie byla, ale od momentu, gdy zre w macu ogromne ilosci to wszystko przelozylo sie na moje wymiary. ostatnio schudlam i zeszlam ponizej 100 kg :O

Gość kamaa
aby było zabawniej mam niedowage i chce przytyc mam165cm i waze 46kg!!!!jem tam coidziennie tak lubie to jedzenie ze nie moge przestac!!!zaczełam dwa lata temu bo chciałam przybrac na wadze!!i nic nie przybrałam!!tylko wpadłam w naug!!!

Gość kamaa
ejjjj ktos sie podszyl pod mój nick!!!nie jestem wieloryb):):):)ktos sobie zarty robii!!

Gość kamaa
własnie tez myslałam ze to bomby kaloryczne ale mi nie pomogło!!!

Gość kamaa
ty który sie za mnie podszywasz!!!!!!...............Jestes nie poważny i masz strasznie głupie poczucie humoru!!Robiłam badania i wyszło mi ze nie mam wogle witamin!od dwóch dni pije soki zamiast cocacoli ale juz nie wytrzymuje!!!myslałam ze uzaleznic mozna sie tylko od narkotyków czy fajek!!!włosy mam bez blasku cere nie specjalna!!MASAKRA a i ciagle jestem zmeczona!!

Gość kamaa
nie wiem czy to normalne, ale lekarz kazal mi zabawiac sie swoimi cOOlami. podobno to bardzo nowatorska metoda leczenia uzaleznien, wiecie co jest najgorsze??? czulam sie jak jebany krolik doswiadczalny. a Ty podszywaczu wez idz na spacer i mnie nie doluj

Gość prawdziwa kama
kazdy srednio inteligetny człowiek bez trudu zorietuje sie ze ja to ja!!!!!Przestan urzywac wulgaryzmów i sobie drwic bo to naprawdde zenujace

Gość zaloguj sie

Gość prawdziwsza kama
dobrze, ze tu som inteligenty bo inaczej to by nie wiedzieli, ze ja to ja a on to on bo przeciez wiadomo ze ja to ja a podszywacz to podszywacz bo to widac juz z daleka, pzdro

Gość Prawdziwa kaaamaaa
ostatnia wypowiedz jest nie moja tylko tego kretyna!!

Gość prawdziwa kama
teraz ostatnia odpowiedz jest kretyna a nie moja bo przeciez poznajecie prawda ze ja to ja??? plis powiedzice, ze poznajecie ze ja to ja, a nie on

Gość Prawdziwa kaaamaaa
Nie no soory ja juz nie mam siły!Kazdy ma inne poczucie humoru treba byc tolerancyjnym!!!Dobranoc!!

Gość prawdziwa kama
no i teraz ten kretyn napisal, ze ja to ja juz ide, a ja jeszcze zostaje!!!

Gość cena
zgadzam się z ewe

Gość prawdziwa kama
Nadmienię, że jestem żywą legendą koła gospodyń wiejskich w Solcu Kujawskim gdyż jako jedyna potrafię wypierdzieć melodię "hej przeleciał ptaszek" w metrum parzystym.

Gość prawdziwa kaaama
uzurpatorze widze ze masz klimacik??a baw sie ile chcesz jak ma ci to pomóc!mnie to juz wisii!!!

Gość prawdziwa kaaama
wisi mi to slyszysz?! nawet bardziej niz moje cycki!!! i nie wstydze sie tego, w lato oddycham pelna piersia na lonie natury! slyszysz gnoju?!

Gość prawdziwa kaaama
ostatnia wypowiedz o cyckach jest tego prymitywa nie moja!!!!nie no to jakas paranoja!!!!!!!Lecz sie!!!

Gość prawdziwa kaaama
Mogę ci nawet polecić dobrego dermatologa w Szopienicach - leczę się u niego od lat na trondzik rużowaty odbytu i mam w tej dziedzinie duże osiągnięcia - zaakceptowała mnie miejscowa sekcja głuchoniemych Anonimowych Alkoholików.

Gość chamski biszkopcik
To może rób sobie sama hamburgery - ale ze zdrowszych buł , np. z paluszkami rybnymi albo kotletem mielonym , trochę warzyw i troszkę jakiegoś dipu z pomidorów , cebuli i innych dupereli - albo w ostateczności keczup z majonezem. W każdym razie na pewno zdrowotniej lepiej niż te ich chemiczne buły i kotlety

poznac w realu takiego kolesia od \"trondzika\"to wrecz zaszczyt:)serio mowie......szacuneczek:)

Gość cena
zgadzam się z ewe

Gość zły beret
na trądzik najlepsze jest wypalanie lutownicą

podnosze,bo szkoda zeby taki super topik(temat;))przepadl.... ludzie!radzcie,radzcie cos!