Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikado huski

MOJA CÓRECZKA JEST WE MNIE ZAKOCHANA DO SZALEŃSTWA...

Polecane posty

Gość mikado huski

MOJA CÓRECZKA ŚWIATA POZA MNĄ NIE WIDZI. MA PRAWIE 6LAT I TA JEJ MIŁOŚĆ JEST BEZGRANICZNA I KOMPLETNIE BEZWARUNKOWA. NAWET, GDY JĄ CZASEM SKARCĘ -( NIE MYLIĆ :ZBIJĘ) ONA I TAK OD RAZU SIE TULI I OBDAROWUJE CZUŁYMI UŚCISKAMI I WYZNANIAMI SWEJ MIŁOŚCI. TATA I RODZEŃSTWO MOGŁOBY DLA NIEJ NIE ISTNIEĆ, WYSRTARCZY, ŻE MA MNIE I ŻE JESTEM PRZY NIEJ...

Gość ja i moja córeczka
moja również, i wiesz co? Dobrze mi z tym, bo wiem, że to co dla niej robię jest wynagradzane po tysiąckroć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość i tylee
oj matki..krzywdę dzieciakom robicie

Gość Jufa
a mój synek jest aż za bardzo samodzielny i moje towarzysto już mu brzydnie, bo lubi poznawać . Mi jest z tym bardzo źle. Czasami się przytuli, ale ogólnie co to znaczy przylepa -dziecko to nie znam. Zazdroszczę Wam bardzo.

Moja corcia tez bardzo czesto sie do mnie przytula i caluje i mowi tak slodko \"moja mamusia\" ale na szczescie do taty tez bardzo lubi sie przytulac i to mnie cieszy, bo bylo by mi smutno, a mojemu mezowi jeszce smutniej ,gdyby moja wiki tulila sie tylko do mnie a doniego nie.

Gość I TAK POWINNO BYĆ
:) My też z moją małą kochamy się nad życie, całujemy i przytulamy. ❤️

Gość maryena
a ja mam dwoje dzieci.Synek jest zakochany w ojcu i swiata poza nim nie widzi, a coreczka we mnie.Niestety poza tym poza tym,ze fizycznie mamy dwoje szkrabow to jednak kazde z nas ma po jednym. Dzieci mamy podzielone co nie oznacza,ze z tymi _nienaszymi_ nie mamy zadnej wiezi emocjonalnej bo az tak zle nie jest.