Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emelina

co zorbic z zazdroscia....

Polecane posty

moj chlopak ma mieszkanie z bratem i je wynajmuja,wynajeli kolezance mojego chlopaka pokoj.kolezanka chodzi z nim do tej samej skzoly, tej samej grupy i on ja codziennie wozi do skzoly, wkurza mnie to, jestem zazdrosna i wkurza mnie to ze ta dziewczyna tam jest...moj chlopak nie widzi proiblemu a ja tak, jestem zazdrosna i nie wiem co z tym zrobic

przemysl to dokładnie,bo wydaje mi sie ze kolezanka za jakis czas wyladuje w wyrku,jak nie z jednym,to z drugim,a moze z dwoma....moze juz wyladowała,dlatego tak ja wozi....zastanow sie,czy warto szarpac swoje nerwy.moze zaproponuj,zeby i tobie wynajeli pokoj?

tak tlyko ta dziewczyna wporwadzila sie teraz dopieor i oni maja codziennie te same zajecia, nie wiem czy byc zazdrosna, jestem i mnie wkurza ta panienka

Gość mala blondyneczka
a masz podstawy do zazdrosci? moze wynajal jej bo nikt inny sie nie zglosil, a to ze ja wozi to tylko dlatego ze maja razem zajecia i glupio by to wygladalo jakby osobno przychodzili... ja widze jedno wyjscie, skoro nie ma odwrotu od tego wynajmowania, to po prostu wpadaj tam czesto, idz do niego na uczelnie czasem - to tak asekuracyjnie, zeby inni wiedzieli ze on ma dziewczyne

Gość ze niby jak
Twoj facet miesZka w 1 mieszkaniu z kolezanka? hahahah czekaj dalej, a niedlugo wynajmie jej swoje lozko;) jakis palant ten Twoj pajac:O

Gość nie zazdoszcze ci
ja bym tego nie zniosla !!!! trzymaj sie jakoś i obserwuj ich oboje a szczególnie stosunek twojego chlopaka do ciebie i do niej....

Gość ze niby jak
brat i jeszcze 1 kolezanka?;) a moze 3 chlopakow i jedna kolezanka? hahahah zal mi wtedsy tej kolezanki;)

Gość Droga emelinko
Fececi sa bardzo uczuleni na punkcie zazdrosnych kobiet. Jesli on poczuje, ze jestes chorobliwie zazdrosna to na pewno cos sie popsuje w waszym zwiazku. Dla feceta nie ma nic gorszego niz bezpodstawna zazdrosc jego kobiety. Zaufaj mu :) Jesli on jest w Tobie naprawde zakochany i poczuje, ze mu ufasz to na bank jego kontakty z ta dziewczyna nie wyjda poza kolezenskie :) A poza tym, jesli cos złego miałoby sie zdarzyc to i tak sie zdarzy niezaleznie od tego czy bedziesz sie zadreczac czy nie....

Gość ze niby jak
sorry ale bym rowniez nie zdzierzyla takiego zachowania:O a powyzsze rady tez sa niezle:O obserwuj, wybadaj.... co to za zycie?? ciagle sie domyslac, co on tam w domu z nia robi, a moze gotuja razem obiadek, a moze on przygotowuje jej kapiel, a moze leza sobie na 1 kanapie i ogladaja TV??:O wiadomo zaufanie to podstawa, ale wyobraznia robi swoje w takiej chorej sytuacji jak opisalas:O nie zazdroszcze Ci chlopaka:(

nie wiem jak sie w tym ustawic,ufam mu, ale mysli mnie dobijaja...

Gość Droga emelinko
do niby jak : my faceci zdradzamy własnie takie sfrustrowane i wszedzie weszace zdrade nieufne obserwatorki śledzące kazdy ruch swojego chłopaka :( Szczerze współczuje Twojemu facetowi, jesli jakiegos masz. Jesli chłopak autorki naprawde ja kocha, to nawet tuzin ponetnych kolezanek nie zrobi na nim wrazenia.

po prostu kocham go bardzo i wkurza mnie jakies wozenie dos zkoly kolezanke, nawet jeli ona jest z nim w grupie i chodzado tej samej szkoly....wrrrr Nie jest latwo pozbyc sie mysli i powiedziec ze czuje sie ok.

Gość ze niby jak
tak mam faceta:) i on by nie pozwolil sobie na mieszkanie z kolezanka;) on marzy o mieszkaniu ze mna a nie z jakas kolezanka, czulby sie zle w domu z kolezanka;) ja nie musze byc o nic zazdrosna, ale gdybym miala takiego rozrywkowego faceta, ktorego ciagnie do kolzanek;) no to nie wiem jakbym sie zachowala;P

on z bratem ma mieszkanie i wynajmuja dwa pokoje, pech chcial ze wprowadzila sie kolesiana, ktora jets mojego chlopaka kolezanka z grupy, i wkurza mnie to ze razem jezdza dos kzoly itp. denerwuje mnie to bardzo, nie wiem jak sie zachowac , mysli mnie dobijaja

Gość ze niby jak
co do podwozenia to mysle, ze to akurat nie powinno stanowic problemu;) skoro rzeczywiscie maja te same zajecia to glupio by wygladalo, jakby jezdzili osobno, mieszkajac razem;) unikanie na sile kolezanek to z kolei dewiacja w druga strone;)

Gość a co za problem
nawet jakby sie pobzykali, co jest bardzo prawdopodobne, to przeciez nic w tym zlego, przynajmniej nie beda sie nudzic, a ty sobie tez znajdz jakiegos kolege.

Gość DDDPPP
emelina tu nie ma co myslec, denerwowac sie!! pogadaj z facetem i powiedz mu JASNO,ze Cie to wkurza, ze nie daje Ci to spokoju jesli jest w Tobie tak mocno zakochany jak ktos tu wyzej napisal to przeciez bez problemu ograniczy kontakty z ta dziewczyna, albo wyprosi ja z domu.....w koncu to Ty jestes wazniejsza, nie ona! a on jak Cie mocno kocha to zrozumie, ze tego typu sytuacja jest troche nie na miejscu i zachowal sie ciut nietaktownie, nawet jesli nie zamierzal Cie zdradzac czy tez dopuszczac jakichs blizszych kontaktow z ta dziewczyna u siebie w domu czy w szkole...rozmowa, rozmowa, jeszcze raz rozmowa....a od tego jak on sie po tej rozmowie zachowa bedzie mozna okreslic czy naprawde Cie kocha, czy moze zamieszkanie tej kolezanki tam bylo 'nieprzypadkowe' :>

Gość DDDPPP
pomysl jak Ty bys sie zachowala beda cw jego sytuacji ja np bym sie troche nieswojo czula mieszkajac z obcym nie wlasnym facetem, jezdzac z nim do szkoly, a tam znowu spedzajac caly dzien razem...troche to wszystko nie na miejscu (oprocz szkoly, wiadomo przymus, takie zycie)...jesli Ty bys byla sklonna mieszkac z kolega i uwazasz, ze nic w tym zlego, ani w podrzucaniu go dzien w dzien do szkoly to chyba nie ma sie co denerwowac...

Gość more than life
hmmm a dlaczego od razu ma ją zdradzić? faceci lubią czuć się potrzebni, jak nie moze ci pomagać, to pomaga koelzance.wozi ja do szkoły, wiem to z doswiadczenia ze faceci bardzo lubia sie do czegos przydac, sa pomocni szczególnie kobietom:o jak mu powiesz ze jestes zazdrosna to cie wyśmieje, bo dla niego to nic wielkiego tlyko podwózka do szkoły a skoro chodzą do tej samej grupy, te same zajęcia to jeżdża razem! opanuj sie dziewczyno. pewnie ona go poprosiła a on nie moze odmówic..bo kobiecie nie da sie odmówic.. a pzoatym co jej teraz powie? spadaj mała bo moja laska jest zazdrosna? uzna go za pantoflarza! i faceci tak własnie myśla.. bedzie się bał jej reakcji ze pomyśli ze on jest pod twoim pantoflem, a wiadomo facet jest twardy i sam o sobie decyduje to ejszcze zmusisz go do tego zeby cie okłamywał, bedzie mowił ze nie wozi jej - zebys nie była zła, a ja bedzie woził dalej bo przeciez lokatorka moze pomyslec ze jego dziewczyna wesżła mu na głowe, i ze się daje wariatce,histeryczce :) za bardzo nie ma wyjscia z tej sutuacji:)

Gość to spory
problem! nie oszukujmy sie!!! nie ma IDEALNEJ milosci, ani IDEALNYCH ludzi!!! stwarzanie okazji moze sie zle skonczyc!!!

Gość more than life
no może ale nie musi! a pzoatym jak kocha to bedzie kochał:) a okazja moze sie zadrzyć zawsze i wszędzie nawet pod kościołem ;)

Gość to spory
chodzi o to, ze taka okazja jest niecodzienna :P spotkanie pod kosciolem a mieszkanie w 1 domu, jezdzenie codziennie 1 samochodem a potem dodatkowo kilka h na 1 uczelni to juz spora okazja!!!! ja bym tak nie ryzykowala, ludzie sa slabi!!! trzeba byc realista, nie ma idealow, wiernych rycerzy na rumakach itd itp a milosci jak tej z bajki Piekna i bestia:O

Gość more than life
o bosz o bosz wynajeli mieszkanie osobie 4 zeby im było łatwiej! mniej kasy będą płacić.. róbcie wode z mózgu dziewczynie dalej... emelina w ogóle nie powinnaś czytać tych bzdur, tylko ci ciśnienie podniosą a większosć to gówno a nie prawda...

Gość more than life
najlepiej niech zamknię go w klatce..

Gość to spory
to skad tu tyle topikow - zdradzil mnie, jestem wstrzasnieta, co o tym myslec??? cala kafeteria usiana zdradami:O nie ma co panikowac, ale przezornym zawsze warto byc :P

Gość more than life
no własnie o to mi chodzi! nie warto słuchac tutejszych rad bo tu co 2 skrzywdzona, zdradzona, z polamanym sercem, oczy by facetowi wydłubała, poza tym nikt nie zna tak naprawdę sutyacji! ja juz się nauczyłam zeby nie pytać obcych osób o rady, o wytłumaczenia..szczególnie nie tu!! przecież kilka psiotek napisze, ze on ją zdradza to dziewczyna ma pojechane! bedzie podejrzewała, płakała, martwiła się a to gówna prawda! echhh a skad tyle topików zdradził mnie itp? stąd, ze nie każdy człowiek tak naprawdę kocha, dużo związków się okłamuje, tu nie tlyko on zdradza, ale ona tez!

Gość to spory
emelina na pewno ma swoj rozum i sama wie jak najlepiej ocenic sytuacje!! mam jedynie szczera nadzieje, ze nie bedzie musiala za kilka miesiecy zakladac topiku pt - 'zaufalam a teraz cierpie, zdradzil mnie' podobnie moga podzialac rady - niczym sie nie przejmuj, jest ok, kocha Cie itp itd...bedzie spokoj, radosc....do czzasu....oby nie!!! trzymam kciuki!!

mocno zdania sa podzielone, gadalam z facetem i on mowi ze bez powodu jestem zazdrosna ze to glup[ota, ze jest jego kolezanka z grupy i tyle, ale mi to nie wystarcza, po prostu nie chce jej tam miec, jak by nie mogli wynajac tego pokoju jakiemus chlopakowi, ja bym sie nie denerwowala a on by mial lokatora, ale on uwaza ze to nie ma zanzcenia, a ja dalje sie denerwuje Dzieki za wpisy