Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ale się uśmiałam
a może o równouprawnieniu - skoro nie umiesz gadc o tym i boisz się męza to trudno ale pozwól nam gadac - my nie jestesmy zaszczute

Gość ale się uśmiałam
rozmowy damsko-męskie sa trudne ale tylko silne kobiety potrafią na nie rozmawiać, pokazywac swoją wiedze, cierpliwość, nie dac isę obrazić itd - ty widze uciekasz, boisz się . Wystarczył jeden tekst jakiegoś faceta zebyś uciekła i założyła nowy topik tak jak chciał.

Pani kandydatow mam bez liku. Widze tu jakis mizoginizm. Kobiety powinny sie popierac. Ten temat walkuje od paru lat, mam go przed oczami non stop, warto troche odpoczac. Zapraszam Panie.

Gość a jak to
tylu kandydatów i zero męża? Co s z Toba nie tak. A jak baba mówi, że nie chce wyjść za mąż, to znaczy tyle samo, co facet, który nie ma ochoty na seks.

Gość żałosne to
ej no soryy ja nie chce wyjść za mąż - czy ku>>>>>>>>>rwa kazda kobieta musi mieć dziki pęd do ołtarza - puknij się

Gość żałosne to
napiszs co sądzisz o slubie i zmianie nazwiska - prosże jestem ciekawa

Slub niczego nie rozwiaze. Najsmieszniejsza rada, kiedys przeczytalam na jakims forum: Jesli sie wam nie uklada, to najwyzszy czas zalegalizowac zwiazek.

Moge napisac o zmianie nazwiska. Myslalam o tym ostatnio wiele i doszlam do wniosku, ze ja swojego nazwiska nie mam. Odziedziczylam je przeciez po linii meskiej, ojcu, dziadku... Kobiety nie maja swoich nazwisk.

Gość weszłam przypadkowo
ja wychodzac za maz zostawie to z którym jestem od 28 lat, bo niby co ślub zmienia ma tozsamosc, odbiera przeszłośc osobowosc -nie, dlatego ja zostane przy moim. poza tym mam ładniejsze od mojego faceta

Gość weszłam przypadkowo
jejku napisałam to z którym jestem 28 lat, jest one tozsame ze mna i dlatego czuje ze jest moje, mam je od urodzenia, i po mojej rodzinie, a nie wezme od osoby z którą dopiero bede rozina

Gość herminacalkiem
Kobiety to lubia rozmawiac o swoich zwierzatkach.

Gość weszłam przypadkowo
taaa szczególnie te wchodzace w zwiazki małżenskie - a mój misiu lubi jajecznice na śniadanie -a mój misiu kupił mi dzis czekoladki -- a my z misiem nie lubimy kina europejskiego niedobrze sie robi jak słucham niektórych moich kolezanek

Gość a ciekawe czemu
oni się tak burzą jak nie chcemy przyjąć ich nazwiska - tak było ze mną- tak się darł ze on sobie nie wyobraża zeby jego zona nie przyjęła jego nazwiska itd ze w końcu powiedzialam "pocałuj mnie w dupe znajdź sobie inną potulną paniusię" i wiecie co - powiedział potem ze w sumie to nie ważne - ale i tak z nim slubu nie wzięłam

Gość herminacalkiem
Ja tylko napisalam, ze kobiety lubia. Ja nie musze lubic:_)

Gość a ciekawe czemu
a jak wg ciebie powinno wyglądać??? masz jakieś pomysły:-)