Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca_siee

pierwsza wizyta u ginekologa--jejku jak sie boje!!!!!

Polecane posty

Gość bojaca_siee

kochane kobietki za godzinke mam 1 w zyciu wizyte u ginekologa ( mam 20lat) i okropnie sie boje,boje sie wizyty jak i samego badania,jestem dziewica i nie chce zeby badano nie przez odbyt :-( jest mi nie dobrze ze strachu :-(

Gość nie denerwuj sie
rozumiem cie bo tez nie lubie wizyt u gina tez sie denerwuje ale bedzie ok naprawde ja sie strasznie denerwowalam i nie moglam sie rozluznic zeby gin mogl mnie zbadac ale sie udalo nie bedzie ci badal przez odbyt po co a idziesz tak kontrolnie czy z jakims problemem???

Gość nie martw sie ja mialam
16 lat jak poszlam po pigulki ;) I dostalam je :D Nie ma sie czego bac

Gość bojaca_siee
ide bo pobolewa mnie prawy jajnik,a do tego czesto nawraca mi sie grzybica :-( no i jakies dziwne upławy tez mam. powiedzcie mi boli takie badanie??

Gość mlodzik
Nie ma sie czego bac , ale w sumie nie ma co ja pocieszac bo i tak bedzie sie denerowac jak kazda , tylko nie za fajnie ze jestes dziewica , bo jak ja bym byla to bym nie poszla...

Gość bojaca_siee
do młodzik>> a dlaczego bys nie poszła ;-) no nic na to juz teraz nie poradze,ze jestem dziewica :-)

Gość mlodzik
Nie boli , tylko ze ty jestes dziewica wiec nie wiem.... myle ze tak! a skad wiedzialas ze masz grzybice jak nie bylas u gina , i w jaki sposob ja leczylas??!?!?! przeciez to lekarz musi zdagniozowac i przepisac tabletki!!!!!!!!

Gość bojaca_siee
dzieki kobietki za słowa otuchy ale ja i tak sie boje. i jeszcze jedno pytanko lepeij isc w spodniach czy w spódnicy??

Gość bojaca_siee
sama ja zdiagnozowałam :-) swedzenie,pieczenie biały nalot ... a leczyłam sie lactovaginalem i clotrimazolum .

Gość mlodzik
nie poszlabym z tego wzgledu ze wiadomo ze musi mnie zbadac wsadzic ten swoj rozwierak (wkladajac tampon mnie bolala jak bylam dziewica) i musi bardzo gleboko wsadzic swoje palce zeby sprawdzic czy masz wpozadku jajniki i macice , wiec chyba logiczne ze jak jestes dziewica to nie wsadzi bo wtedy musialby ci przebic blonke , a przez odbyt nie dalabym !!!

Gość mlodzik
To bez znaczenia i tak bedziesz musiala sie rozebrac!!normalnie w spodniach bo zimno tam...!!

Gość hm hmmm
dziewice sa badane nie tylko rpzez odbyt, sa tez specjalne wzierniki przeciez blona dziewicza to nie zamkniety pancerz :o nie straszcie dziewczyny

Gość Kobietki...
Ja jeszcze nie byłam u ginekologa, ale też boje się tej pierwszej wizyty....Boje się nawet tego, ze gin może sobie coś pomyśleć, wyśmiać w duchu np. wygląd moich narządów. Czy może się tak stać?

Gość hm hmmm
wg mnie lepiej w spodnicy bo czasem ginekolog patrzy jak sie wchodzi na fotel i mi np. jakos glupio sie tak golym tylkiem odwracac i wspinac :D ale to kazda dziewczyna woli inaczej :P

Gość bojaca_siee
mi siostra doradziła zebym poszła w spódnicy to przez ten pokój moge przejsc w niej a później na fotelu po prostu ja podciagnac :-) ojej juz wole badanie dopochwowe niz w odbyt :-(

Gość hm hmmm
ale nie musisz paradowac przez jakis wielki pokoj, tylko dac ewentualnie 2 kroki... no chyba ze gabinet jakis dziwny ;) no ale wg mnie tez lepiej w spodnicy :)

Gość bojaca_siee
dlaczego my kobiety musimy tak cierpiec i chodzić do lekarzy,zeby im pokazywac tyłek... faceci tego problemu nie maja :-(

Gość hm hmmm
czasem maja taki problem i musza isc do urologa a to tez nic przyjemnego :D

Gość bojaca_siee
ja juz powoli sie zbieram ,mam jeszcze 20 min luzu :-) napisze jak było po wizycie,jeszcze raz dziekuje za słowa otuchy

Gość hm hmmm
powodzenia :D

Gość bbbbbbbbbbbbbzzz
nie martw sie, przeciez gin nic innego nie robi, tylko d oglada. Dla niego to zadne wrazenie, z tego ma chleb. Lepiej byc dziewica niz 13latka w ciazy,co ty sie boisz!

Gość bojaca_siee
juz po strachu :-) nie było az tak źle,troszkę bolało bo badała mnie wziernikiem takim najmniejszym prawie jak paluszek mojego chłopaka :-) nic mi nie dolega,ale dostałam to co chciałam hormony (plastry evra) ,zeby choc troszke przytyc a przy tym ochrona zebym nie zaszła w ciaze podczas pettingu :-) dobrze,ze juz mam to za soba :-)

Gość nic sie nie boj
mialam 11 lat jak bylam u gina pierwszy raz jeszcze w towarzystwie rodzicielki :D