Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzka..

podróż autobusem do Aten??

Polecane posty

Raz w życiu jechałam za granicę autokarem i powiedziałam po tej wycieczce, że nigdy więcej czegoś takiego nie zrobię. Podróż była fatalna, męczyłam się strasznie. 35 godzin autokarem - jak wysiadłam wreszcie to byłam strasznie zmęczona. Chyba lepiej wybrać samolot.

Gość silnaOLA
A dla mnie właśnie podróż autokarem była bardzo przyjemna. Może dlatego, że wybrałam ECOLINES autobusy bardzo komfortowe z dużą przestrzenią na nogi i dostępnem do internetu. No w każdym badź razie zapłąciłam za bilety bardzo mało a podróż bardzo przyjemna nie ma co narzekać.

Gość dziewczyna z tatu
OLU powiedz mi czy autobusem Ecolines dostanę się do Berlina? Kurczę mam bardzo pilny wyjazd tam a na zakup biletu lotniczego tak z dnia na dzień mnie nie stać. Wiadomo dlaczego..

Gość renata012
moja mam jeździ z Ecolines zawsze do mnie, do UK. nie wyobraża sobie podróży samolotem, boi się po prostu. nie jest zbyt postępowa ale rozumiemy to z mężem i właśnie zawsze wysyłamy ją drogą lądową.

Gość dziewczyna z tatu
No do Berlina jest o wiele bliżej niż do UK więc pewnie i podróż łatwiejsza a widzę ecolines ma bardzo wygodne autobusy więc bedzie całkiem wygodnie. U mnie nie chodzi o to że boję się latać tylko o to że jak kupuję się bilety z dnia na dzień są cholendarnie drogie. Sami chyba rozumiecie..

Gość renata012
no mama jest osobą dość narzekającą a jest bardzo zadowolona, w ogóle nie narzeka, aż dziwne :D fakt, bilety kupowane z dnia na dzień to spore kwoty.. kiedyś musiałam pilnie lecieć na pogrzeb cioci to myślałam, że się w życiu nie wypłacę...

Gość gośćciekawa
piszecie tu o Ecolines i widzę że mają na stronie dobre ceny na wyjazdy za granicę. pytanie mam jednak nieco inne, czy można z nimi zabrać zwierzę? mam małego psiaka i chciałabym podróżować z nim do UK.

Gość renata012
nie, zwierząt na pewno nie można przewozić. i w sumie to rozumiem ze względu na to, że szkoda by mi było takiego psiaka mającego tyle usiedzieć w jednym miejscu :/ ale sama mam pupila i wiem, że niestety czasem trzeba z nim podróżować daleko.. my do UK podróżujemy autem, oboje z mężem mamy prawo jazdy także jakoś ta podróż nam mija. no ale Mame zawsze z polskimi przysmaczkami tak jak pisałam, wysyłam Ecolines i przywozi nam mnóstwo pyszności bo bagażu to tam chyba można z 90kg wziąć tylko zależy jakiej wielkości są torby:D

Gość KlaryskaE
W rejsowych autokarach nie bardzo jest miejsce dla zwierzęcia, choć może można uzyskać specjalne pozwolenie na przewiezienie kota w kojcu, np. na oddzielnym siedzeniu z oddzielnym biletem. Zapytaj u dużych przewoźników: http://www.eurobus.pl/ W ramach Eurobus jeżdżą busy Sndbad i Eurbus.

Gość Alicja

Wszystko zależy jakim autokarem się jedzie. Jak jest klima, przyciemniane szyby i wygodne fotele to jedzie się świetne. Wycieczka zaczyna się już w autokarze i zawsze jest dużo śmiechu. Wraz z chłopakiem jechałam do Grecji z tą firmą https://www.fabisiakprzewozy.pl/ i byliśmy na prawdę zadowoleni.