Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający75

Czy to jest sytuacja bez wyjścia - Proszę pomóżcie ...proszę

Polecane posty

Gość kochajacy75
Do DOJRZALA39l Po pierwsze proponuje zmien nick na niedojrzala39l Po drugie nikt tu na mnie nie leci. Po trzecie nie mi oceniac swoj wyglad ale zdarzyło mi sie w zyciu slyszec mam nadzieje - nie przez uprzejmosc ze jestem przystojnym facetem Po czwarte nie jestem pierdola zyciowa ani maminsynek. Po piate definicja "prawdziwy facet" jest płynna - ja się w swojej mieszcze i dobrze mi z tym. Pozatym dziękuje za słowa otuchy, dziwne ale troszke sie uspokoiłem wyciagnalem wnioski i ... obserwuje,czekam. Narazie jestem w zwiazku wiec jakakolwiek korespondencja wykluczona - wiernosc to podstawa. Jednak (bardzo mnie to boli ale nauczony przeszloscia) chwile gdy mnie zostawi zaczynam szukac byc moze juz ostatniej milosci swojego zycia.Drogę do walcznia po rozstaniu zamknałem sobie sam dbając o jej komfort psychiczny, dałem słowo,ze nie bede wariował. Nie ma sie co zamartwiac a klin jest najlepszy. Ból zostanie bardzo głeboko,bardzo i na wiele lat.Tylko kogo to bedzie obchodzić :) W zyciu trzeba smutki jeść samemu garściami, szczęsliwi Ci co mają z kim je dzielić. Jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy.Mam nadzieje, ze udało mi się oddzielić ziarno od plew w tej dyskusji. P.S. Jutro idziemy razem do kościoła, nigdy nie chodzę (widocznie zbyt słaba wiara :)) ale tym razem chce poprosić GO o pomoc.Tyle razy odmawiał może teraz poda Nam dłoń.

Gość kochajacy75
Może jeszcze w jednym sie Was poradzę.Za chwilę 8marca nie mam pomysłu a sytuacja mi nie sprzyja. Tego dnia Ona pracuje do 20 i bedzie zmeczona, pewnie sie nie spotkamy. Boje sie ze tamten cos wymysli :( Podpowiedzcie co zrobić: jakiś drogi prezent odpada bo nie przyjmie,kwiaty chyba tez bo dalem jej przedwczoraj 31 rozyczek,kolacja w lokalu tez chyba lipa. Może znowu kwiaty ? Chyba warto bo była uśmiechnieta, sprawiło jej to przyjemność ...

Gość berolinka
Czy ja dobrze przeczytałam?????? "Podobno jest dobrym człowiekiem o wysokich moralach" Chyba żartujesz, człowiek o wysokich moralach nie rozbija związku dwóch ludzi!.Basta Obudził sie po tylu miesiącach ? Samczyk który sika na swoje terytorium,zraniona duma albo poczuł obawe o samotność widząc Was trzymających się za ręke,szczęśliwych tak jak napisałeś. facet powinien zachowywać sie tak jak Ty.Spokój spokój jeszcze raz spokój ! Stawiam jeden do 100,że jak już się Ciebie pozbędzie i ona do niego wróci kilka miesięcy/tygodni będzie im fajnie.Potem bedzie sobą kimś kim pokazał,ze jest uprzednio.Nie będzie miał na nią czasu a ona poczuje się znowu zaniedbana.(A czy Ty masz dla niej czas? może poprostu trzeba ją przytulić, kobiety bardzo potrzebują takiej bliskości) I wtedy co ? Zostanie sama i do końca życia będzie żałować Ciebie. Szczerze ? Bardziej żal mi tej dziewczynki, gdy się rezygnuje z takiego faceta lub związku zawsze się żałuje. Ty sobie poradzisz, jestes FACETEM z jajami.Tylko troszke mniej emocji i bedzie ok.A na 8 marca poprostu ja przytul. Trzymam kciuki. B.

Gość xyurz
31 roż kobiecie która robi ci takieee swinstwo ? smieszny jestes gosciu i tak polezie do tamtego bo to ten typ.szuka sama nie wie czego. jesli jest wam dobrze ale pewnie nie jest ten typ ale wiesz co zamieni stryjek siekierke na kijek glupia bedzie pozniej plakala w poduszke sama bo tamten bedzie mial "powazne sprawy do zalatwienia" badz soba i nie daj pomiatac uciekaj jak najdalej jak najszybciej

Gość kochajacy75
Wpisujcie może co można zrobić by pokazać kobiecie, że bardzo mi zależy i chcę z Nia być,walczyć o Nia. Dziękuje za porady

Gość panga
urwij se łeb :P

Witam... Kurcze przykro mi ale moim zdaniem ta kobieta ma świadomość tego, że posiada dwóch adoratorów, wiadomo kobitki to lubią. Moze gdyby nagle została sama to doceniłaby Twoją miłość i zaangażowanie w związek. Jej argument odnośnie pracy jest dla mnie po prostu zwykłym wykrętem. Miłość to nie tylko motylki w brzuchu ale i zaufanie do drugiej osoby. Skoro mówiłeś jej, że jestes w stanie pomóc w momencie gdyby straciła pracę, to ja nie wiem jaka ona widzi przeszkode. Inna osoba w jej sytuacji, której zależy, zaczelaby od szukania nowej pracy. Musze Cie zmartwić, bo wydaje mi się, że ona go dalej kocha. Jesli powodem ich rozstania był ttylko brak czasu, to nie sądzę, by miłość do konca wygasła. Wiesz co jest najgorsze?? Jesli ona do niego wróci, bedzie jakis czas dobrze ale to wszystko do czasu, i kiedy ona znowu poczuje sie samotna- bedzie chciała wrocic do ciebie, chyba nie chcesz byc tym drugim... Ja osobiscie uważam ja za osobe, która myśli wyłącznie o sobie, a ty powinieneś zabiegac o jak najszybsza decyzje z jej strony, niech sie okresli. Kurcze. Mam nadzieje, że mimo wszystko jakos sie to ułoży. Pozdrawiam.

Gość kochajacy75
Rozstaliśmy się wczoraj. Jednak do niego coś czuje i mówi, że nie wybaczy sobie jeśli nie sprobuje. Najgorsze jest to,że ją rozumiem. Spłakaliśmy sie jak dzieci, Ona mowi,że nic nie spieprzyłem, ze było idealnie... Wiem, że z uczuciami nie wygram, Ona sie tylko męczyła. Życie jest tak niesprawiedliwe tyle czasu szukam miłości i ciagle dupa :( Jak to przetrwać ? Wiem, znam cała teorie.Tylko co z tego ? Ile razy serce może peknac ile trzeba wycierpiec i wciaz być sobą ?

Co to za milosc z przymusu? Ze jak nie bedzie z nim to wyleci z pracy. To sie nazywa szantaz. Facet sie obudzil, bo go kobieta zostawia i znalazla kogos innego. To plama na honorze !!!. Taka \"milosc\" to z prawdziwym uczuciem malo ma wspolnego. Nie mnie jednak oceniac sytuacje, bo jest tutaj tylko obraz widziany z jednej strony. Pozdrawiam

Gość kochajacy75
To chyba już nie jest z przymusu. Tak teraz to widzę.To uczucie w niej siedziało i narosło gdy on codziennie przychodzi do pokoju w pracy i jest milutki. Staram się zachować racjonalizm ale tego co we mnie sie dzieje nie oddaja zadne slowa :( jestem facetem a plakalem cala noc