Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_33

kobiety o obfitych kształtach

Polecane posty

Gość on_33

zapraszam posiadaczki obfitych kształtów, krągłości...

Gość annnnnnnniaB
ja mam kragłości tu i tam

Gość gruba bela
ja też :D :D :D

Gość ciele na malowane wrota
jejuuuuuuuu a mnie sie coś stało nigdy tak nie mialem zaczęły mi sie podobać takie wysokie nawet z małym biustem wręcz trochę chude, byle miały talię wciętą... no nigdy tak nie miałem zawsze podobały mi sie takie a la MM (Ona miała całkiem wystający brzuszek i to było mniam) a teraz mi sie zmieniło... to wpływ mediów??? zaznaczam ze juz nie jestem chłopcem i widziałem nie jedną panią bez odzieży.. hehehe

Gość pączusia
ja tezmam obfite kształty,dlatego nie akceptuje siebie ,zawsze grubasy sa dyskryminowani :(:(:(:(

Gość śpiew pterodaktyla
co to są obfite kształty ? może zdefiniujecie ? bo jeśli chodzi jędrną kształtną pupę i fajny biuścik to mało który facet się oprze...a że jakiś słodki wałeczek się znajdzie, to tylko palce lizać :)

Gość Belanna
u panow tak samo tacy kochani nic tylko tulic na spacerku:) Tzn Jeden :)

..są gusta i guściki jedni są szczupli przez ileś tam lat potem stają się \"krąglejsi\" ale osobowość pozostaje bez zmian ..wygląd zewnętrzny nie jest oceną cżłowieka tylko jego wnętrze i osobowość...choć jak to w przysłowiu \"kochanego ciałka nigdy nie za wiele\"..ale to prawda bardziej krąglejsi sa mniej akceptowani niż \" szczypiorki\"..a przecież bycie większym nie oznacza wcale bycie gorszym ..nawet odwrotnie czasami nawet bardziej wesołym ....sama jestem takim \"misiaczkiem\" ale usobobienia wesołości....pozdrówka