Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga28

jak samej zrobić balejaż? doradzcie prosze

Polecane posty

Gość aga28

mam brązowe włosu chciałabym zrobić jasne pasemka sama w domu nie wiem jaką farbą ,czy tylko refleksy po wierzchu wogóle nie wiem jak się do tego zabrać czy jest ktoś kto robił sam i może doradzić?bardzo mi zależy...

Gość hejjjj
ja też chce dzis robic, polecam zestaw Venita do samodzielnego robienia pasemek, koszt.8.50, ja robiłam tydzień temu torszeczke na próbe i wyszły ladne, delikatne, złocistobrązowe, dzis kupie i połoze wiecej :classic_cool: powidzenia!

Gość aga28
a możesz mi napisać jaką techniką nakładasz farbę? nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać

Gość hejjjj
wszsytko jest napisane na ulotce - po prostu wybieram cieniutkie pasemka i nakładam rozjaśniacz nie nie, odczekam 20 minut i gotowe nic prostszego. na początek - wybierz jakies pasmo od spodu i zobacz jak przyjmie farbe, np nałóż i poczekaj 20 minut, spłucz, wysusz - jesli efekt ci sie spodoba to zrób to samo z innymi włosami:P powodzenia:D

Gość echhhhhhhh
z tego co wiem to balejaż robi się na foli, albo przez czepek (zależy od długości włosów ) nie wiem jak wy chcecie to robić same ... jak ufarbujecie sobie włosy z tyłu?:/ lepiej nie kombinować tylko iść do fryzjera