Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włoski

Dziewczynki w wieku przedszkolnym - długie czy krótkie włosy?

Polecane posty

Gość włoski

Gość włoski
?

Ja pamiętam, że jako mała dziewczynka miałam żal do mamy, że mam ciągle krótkie włosy, ale niestety długie u mnie sie bardzo plątały i bolało przy czesaniu :( więc dla mojego dobra mama je obcinała. Włosy zaczęłam zapuszczać tak gdzieś w \"0\" zeby do Pierwszej Komunii mieć długie:) I wtedy nie dałam już sobie ich obciąć za żadne skarby, nawet mimo tego, że dalej sie platały :). A może zapytaj córeczkę jakie chciałaby mieć włoski. Ja sobie zawsze mówiłam, że jakby co to zapytam, chociaż chciałabym, żeby (jak będę miała córkę) miała długie włosy :)

Gość gosiax
Dlugie albo przynajmniej do ramion. Mi mama sciela wlosy, mastepnego dnia tak sie zlozylo ze zalozylam spodnie i koledzy i kolezanki mowili ze jestem chlopakiem...:D

Gość PACIOŁ
DŁUGIE-JAK BĘDĄ PLECIONE WARKOCZYKI TO NAPEWNO NIE BEDĄ SIĘ PLĄTAĆ

Gość Melisssa
Dłuższe. Ślicznie wyglądają dziewczynki z takimi cieniutkimi warkoczykami :). Ja też miałam obcinane na krótko i uważam, że to był błąd - czułam się gorsza i brzydka, bo inna od koleżanek. Włoski wystarczy co kilka miesięcy podciąć centymentr lub dwa, żeby końcówki nie były poszarpane. Nie wiem, czy faktycznie podcinanie wpływa na kondycje włosów (taka kiedys panowała teoria), ale na pewno wpływa na ich wygląd.

Gość Kociamama
JA też jestem za długimi włosami.

Gość czy wy nie macie
wiekszych problemów?Już na prawdę wymiotować sie kiedy czyta się o takich rozterkach...to przecież nie jest mozliwe,żeby normalna matka,ktora posiada zwoje mozgowe pytała o takie duperele jak długość włosów. Zrób jak uważasz za stosowne! I tyle. Po co sie przepacać nad tak dennym tematem...:O:O:O

Gość Kociamama
A PO CO TU W OGÓLE WCHODZISZ SKORO TEMAT CIE NIE INTERESUJE? Mnie śmiertelnie nudzi "dzieciaczki z sierpnia" czy "rodzimy w marcu" - ale nie wchodzę tam i nie ubliżam. To forum jest dla wszystkich

Gość haha
moja corka ma 5 lat i ma wlosy do pasa jest sliczna dziewczynka ma granatowe oczka nwet miala okazje zapisac ja do agencji modelingu

Gość PACIOŁ
Kociamama ma rację jak się komuś nie podoba to poco tu zagląda!!!!!!

Gość Tylko długie