Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulon

Regulon - za i przeciw, skutki uboczne

Polecane posty

Gość regulon

Co sądzicie o tych tabletkach? Mam zacząć je brać, ale jakoś nie jestem przekonana. Może któraś z Was stosowała te, a później inne, lub odwrotnie i ma porównanie? Wiem, ze każdy organizm jest inny i będzie inaczej, jednak Wasze zdanie jest dla mnie ważne. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość Ciocia dobra rada...
ja na poczatku bralam diane, ale szybko z nimi skonczylam bo sie strasznie przy nich meczylam. Lekarz zmienil mi na Regulon i chyba to cos dla mnie. Po dianie troche przytylam, z przy regulonie udalo mi sie wrocic do mojej wagi:) Coz moge tylko zachwalac, tylo szkoda ze tabletki nie sa oznaczone jakos innaczej bo mozna sie troche poglubic:O no coz jeszcze- nie sa drogie(w porownaniu z innymi) to napewno na plus:)

Gość ja bralam ...
mialam troche bolesne okresy, ale poza tym wszytsko bylo super. zmienilam ze wzgledu wlasnie na te bolesne oresy, chociaz moglam poczekac jeszcze troche bo co miesiac bolalo coraz mniej. Ale niestety tabletki i skutki uboczne to dosc indywidualna sprawa, wiec zapewne kazda z kobiet stosujaca regulon miala zupelnie inne odczucia. Sama musisz sie przekonac.

Gość JUSTYNaaaa1234
ja od pół roku łykam regulon i jestem bardzo zadowolona:)zero skutków ubocznych, nie tyje,nic mnie nie boli, brak mdłości, apatii i innych rzeczy o których wspominają niektóre dziewczyny biorące pigułki.cena regulonu mi odpowiada-kupuje za 24zł, kiedyś brałam logest ale był dla mnie za drogi(aczkolwiek też super sie sprawdzał).tak czy siak polecam z czystym sumieniem regulon...(mi dodatkowo pomógł w problemach z cerą, kiedyś pełno miałam wyprysków a teraz czyściutko).pozdrawiam

Gość NIE JESTEM ZADOWOLONA

Gość Freeeq
A ja jestem zadowolona :) Czuję się tak jakbym nic nie łykała.

Gość Seal
Mi też służy! pzdr

Gość tez biore regulon
wczesnie cilest (byl drozszy) ale po kilku opakowaniach , mialam plamienia jeszcze podczas brania pigulek, i do tego organizm zatrzymywal wode - celulit.. :( teraz juz chyba od 2 lat regulon i bardzo sobie chwale, zadnych efektow ubocznych - jakbym nic nie brala :) polecam - choc to indywidualna sprawa

Gość Qbik
Podpisuje się pod koleżanką. A do tego ładna cera :)