kaki21 0 Napisano Marzec 3, 2006 Zapisałam się do niego na wizyte i chciałabym wiedzieć,czy to dobry lekarz i czy ma dobre podejście do kobiecych doleglwości,czy tak jak więkoszoć,ignoruje je...Znam już parę pozytywnych opini na jego temat,ale proszę dizewczyny,które sie u niego leczą bądz leczyły o kolejne:) z góry Wam dziękuję i pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 3, 2006 odswiezam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 4, 2006 ponownie odświeżam,dziewczyny moze jednak którać z Was się u neigo leczyła???pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrocławianka... Napisano Marzec 4, 2006 nie znam go ,co to jest ten corfamed ,przychodnia,jakas klinika?:D gdzie ona jest?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 4, 2006 to przychodnia ginekologiczno położnicza na ul.kluczborskiej 37,prywatna,wizyta 50 lub 60zł,zależy jakie badania chcesz.Bardzo mi ją polecano,wiec zapisalam sie na przyszły piatek:) więcej info na : www.corfamed.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrocławianka... Napisano Marzec 4, 2006 mieszkam blisko Kluczborskiej a nie miałam pojecia ze jest tam jakas przychodnia:D dzieki za info bo ja do tej pory chodziłam do vity na Oławska ale specjalnie to ja zadowolaona nie jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 4, 2006 nie ma za co:) corfamed polecano mi m.in.ze względu na miłą atmosfere i obsługe,a przede wszystkich super fachowych i z odpowiednim podejsciem do pacjentki lekarzy...Mam nadzieje,że się nie zawiode.Trzeba sie jednak tak z tydzien wczesniej zarejestrowac:) bo maja duuuużo chętnych:) pozdrawiam! ps.napisze o wrazeniach jak bede po...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrocławianka... Napisano Marzec 4, 2006 ok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 5, 2006 odświeżam i wciąz czekam na opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 5, 2006 nie wierze,ze niekt sie u teog pana nie leczył...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 6, 2006 jeszcze raz odswiezam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwudziestka z Wrocławia Napisano Marzec 6, 2006 moja mama jest bardzo niezadowolona z tej przychodni, lekarz jej mówił, że wszytsko jest ok, w porządku bardzo ładnie, a po wizycie u ginekologa na Kmieńskiego (szpital) okazało się, że ma guza wielkości kiwi :/. ja chodzę do Dr. Michalika na Słowiańską, jak dla mnei świetnie, wizyty bezpłatne, ale badania niestety tak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 6, 2006 a u jakiego lekarza sie tam leczyła??? mi bardzo ich polecano,zwłaszcza dr Maślaka...ale tez juz spotkałam sie z jedna opinia,ze jak poajwiły sie u jakiejs pani problemy to nie potrafili jej pomóc...Ja tam jednak ide tylko na kontrolne badania...no i po recepte:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 7, 2006 odswiezam ponownie i nadal czekam na odzew:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 10, 2006 miałam napisać jak będę po wizycie...otóż wrażenia bardzo dobre,szybko i sprawnie przeprowadzone badanie oraz rzetelne odpowiedzi na pytania...przepisał mi cilest...wezmę,mam nadzieje,że nie będzie tak źle,jak u niektórych dziewczyn,3majta sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamba Napisano Marzec 12, 2006 atmosfera miła ceny niewygórowane ale jeśli o mnie chodzi musiała zrezgnować z wizyt tam. wszystko było dobrze ale dopiero po wizycie u innego lekarza okazało się że mam guza na jajniku 7cm, którego dr Maślak nie zauważył niestety. obecnie nie mam guza ale nie mam też jajnika, co dla kobiety która nie ma jeszcze dzieci jest tragedią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaa 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 dziewczyny niechodźcie do tego lekarza!!!, byłam i starcilam duzo pieniędzy za wizyte, miałam robiona cytologie , usg, badanie ogólne, po 2 tyg okazało sie że mam zapalenie. Pan Maślak na konsultacje poświęcił mi jedyne 5 min informując mnie że mam \'\'jakies\'\' zapalenie. wypisał leki które mi zresztą zaszkodziły. minęły 2 miesiące poszłam do innego lekarza który powiedział mi że mam nadżerke i w dodatku torbiela !!! lecze sie 4 miesiąc i nic..., szlak mnie trafia na samą myśl że dr Maślak robiąc mi tak szcegółowe badania niezauważłył że mam te starszne choroby?? ale kase zwinął!!! polecam dr Jankiewicza- świetny lekarz i państwowo!!! mam nadzieje że wkoncu wyjde z tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie pani doktor Napisano Kwiecień 20, 2008 Aneta Kos-Położyńska właśnie z Corfamedu dopiero przy drugiej wizycie zdawkowo na koniec wizyty rzuciła "mówiłam już, że tu jest nadżerka"?:O chciała mnie leczyć jakimiś ampułkami salocygen czy coś w tym stylu, na szczęście 3 raz do niej nie poszłam tylko już do innego lekarza, gdzie okazało się, że nadżerka ma wielkość 5 zł więc mała to ona nie była i cudów też nie ma by w miesiąc czyli od jednej do drugiej wizyty aż tak urosła:O w ogóle to na pierwszej wizycie ta pani sama, bez mojego pytania zagadnęła mnie o antykoncepcję jaką stosuję i wcisnęła mi tabletki NOVYNETTE bez żadnych badań:O za Corfamed to ja serdecznie dziękuję:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaa 0 Napisano Maj 1, 2008 po ostatniej wizycie sie ucieszyłam ..i to bardzo!! bo po raz pierwszy uslyszałam naprawde dobre wieści i wyszłam z gabinetu bez żadnuych przepisanych lekarstw!! :) torbielik wyleczony , zapalenie również. została nadżerka którą ide usnunąć w maju. Jestem zadowolona :) i to dzieki dr Jankiewiczowi :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaa 0 Napisano Maj 1, 2008 po ostatniej wizycie sie ucieszyłam ..i to bardzo!! bo po raz pierwszy uslyszałam naprawde dobre wieści i wyszłam z gabinetu bez żadnuych przepisanych lekarstw!! :) torbielik wyleczony , zapalenie również. została nadżerka którą ide usnunąć w maju. Jestem zadowolona :) i to dzieki dr Jankiewiczowi :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nomina 0 Napisano Maj 1, 2008 Dwudziestko z Wrocławia, to pewnie nieaktualne, ale nie wierz szpitalowi na Kamieńskiego. Tam lekarze potrafią kaleczyć, z leczeniem dużo gorzej. Na Kamieńskiego dobra jest tylko radiologia (np. dr Janas). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edytaa 0 Napisano Sierpień 9, 2008 Witam. Też zamierzam się wybrać do tego lekarza...pierwsza wizyta...jak macie dla mnie jakieś"nowinki" o tym lekarzu ta bardzo chętnie przeczytam! Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach