Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala jaaa

Kto to miał?

Polecane posty

Gość cala jaaa

ISOTREXIN kto używał tego żelu? Czy jest skuteczny? czy likwiduje blizny?

Ja używam tego, lecz nie do usuwania blizn po trądziku a do leczenia tradziku. Jestem z niego bardzo zadowolona po miesiacu bylo widac kolosalna roznice a obecnie uzywam profilaktycznie. Teraz zamiezam kupic sobie ISOTREX gdyz posiada on same retikuliny w przeciwienstwie do ISOTREXIN\'u ktory posiada dodatkowo w swoim skladzie antybiotyk. :)

Gość parchatek
trafilam do dermatologa bo juz nie moglam patrzec na moje przebarwienia po tradziku, mam je na calej twarzy, wyglada to paskudnie i strasznie zle wplywa na moja samoocene i samopoczucie. przepisal mi Isotrexin mimo ze samego tradziku juz nie mam, ale ma to mi pomoc na te przebarwienia bo masc ponoc dobrze zluszcza naskorek. i co z tego wyszlo? narazie niewiele, stosuje te masc od tygodnia i widze minimalna poprawe, tak jakby blizny staly sie jasniejsze. duzo czytalam wczesniej o tym leku zanim zaczelam go stosowac. wszyscy pisza ze po nim skora starsznie schodzi, dla niektorych nwet platami, ze sie luszczy. pomyslalam ok, dam rade bo przeciez o glebokie zluszczanie skory mi chodzi. jak do tej pory zauwazam ze luszczy sie i owszem, ale sam zel :/ przynajmniej takie mam wrazenie ze to nie skora. mimo wszystko mam go stosowac przez 3 tyg i bede to robic, licze na to ze w koncu bedzie lepiej bo sama jestem bezradna wobec tego problemu :( pozdrawiam