Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenstwo7

bielactwo

Polecane posty

Gość malenstwo7

czy ktos ma jakis pomysl na to by zatuszowac biale plamy na ciele?? uzywam samoopalacza, ale nim nie zawsze dobrze wychodzi (raz za mocno, raz za slabo..) a poza tym to kiepski pomysl nad jeziorami- wystarczy ze wejde do wody i wszytsko sie zmywa... nie wiem dlaczego w zwyklej wodzie z kranu trzyma sie kilka dni, a w takiej nie...

Gość abkrakow
Na pokrycie plam bielaczych polecam kosmetyki do kamuflażu Covermark. Można o nich poczytać na stronie: www.alter-ego.net.pl.

Gość Asia 22
uzyj nizoralu,to taki szampon przeciwlupiezowy,wkleje Ci linka,bo chyba masz ten sam problem,co tu opisane przypadki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3052487 a w skrocie to Ci wkleje jedna wypowiedz " Kupcie sobie Pevaryl i Nizoral imaśc Clorimazolum ,Kuracja zaczyna się od Peverylu , póżniej Nizoral i Clotrimazolum jednoczaśnie czli po nałożeniu nizoralu pianki poczekać do wyschnięcia skóry i splukać wytrzeć ciało do sucha i nałożyć maść , przez pół roku jeszcze raz w tygodniu używać nizoralu na całe ciało - powodzenia metoda niezawodna i skuteczna w 100% ."

Gość marek_75
Od 7 lat choruję na bielactwo nabyte. Próbowałem równych metod leczenia - zioła, kremy, witaminy - na marne. Ostatnio zakupiłem lampę do naświetlań, najnowszą i przynoszącą najlepsze rezultaty w leczeniu bielactwa nabytego metodą UVB 311 nm - lampa ta świeci wyselekcjonowanym pasmem UVB, które ma najlepsze działanie na białe plamy (w przeciwieństwie np. do solarium, gdzie na skórę działają i przomienie UVB i UVA, które są szkodliwe dla nas). Lampę kupiłem na Allegro - naświetlam się dopiero miesiąc, ale już 3 plamy zniknęły całkowicie, a na innych pojawiły się brązowe kropeczki, które się zaczynają ze sobą zlewać! Czyli następuje repigmentacja! Sam w to nie wierzę, że tak szybko! Już się nie obawiam wyjścia na słońce w krótkim rękawku, i nie boję się dziwnych spojrzeń innych ludzi! W KOŃCU ZDROWIEJĘ! chcę Wam polecić, wszystkim chorym na tę paskudną chorobę, lampę na leczenie bielactwa UVB 311nm. Stosowana z umiarem nie jest szkodliwa - a wręcz przeciwnie - CUDOWNIE POMAGA Podaję namiary na tę lampę, którą kupiłem - cena najniższa na rynku. Szukałem i inne urządzenia tego typu, np. MEDISAN, kosztują ponad 1000zł, a działają tak samo. Więc nie warto przepłacać. http://www.allegro.pl/item194539503_lampa_uvb_311_nm_bielactwo_luszczyca_najtaniej.html Podaję je, aby pomóc ludziom takim jak ja - którzy byli zrozpaczeni swoim wyglądem i przymusową zmianą stylu życia. Mnie pomogło - oby pomogło i Wam! Życzę sukcesów w walce z tą okrutną chorobą - takich jak moje, a nawet większych! I aby wasza skóra była jednolitego, pięknego koloru! Pozdrawiam, Marek