Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mandylionona

acne derm,benzacne,lysanel active..?

Polecane posty

Gość benzacne na pewno
nie jest na blizny! Na trądzik też marnie działa zreszta! Acne derm jest dobry, ale wymaga czasu... Ja stosuje 3 tyg i widać jużpierwsze efekty

a w moim przypadku benzacne dobrze działał na pryszcze,tak samo brevoxyl(chociaż uczulał),acne derm natomiast w ogóle..nic a nic nie pomagał!,a lysanela nie miałam,właśnie się nad nim zastanawiam,bo chodzi mi głównie o przebarwienia..

Gość ehhhhh
..własnie dziewczyny..co polecacie na czerwone przebarwienia? pryszcze robią mi się czasami ale po każdym pozosaje czerowna (mniejsza lub większa) plamka, efekt jest taki że dzisiaj mam tych plamek całą twarz. Nie są to blizny (czyli nie robią mi się - odpukać - tzw. dołki). Co polecacie. Plissss

Gość Imelda
acne derm, benzacne to wszytko sa na zmiany tradzikowe , na pryszcze a nie na przebarwie i blizny Po pryszczach ... wiem tylko ze na blizy to jest Noscar (czy jakos tak) ale jest drogi =/ ja osobiscie juz duuuzo wyprobowlam masci( na pryszcze) i na poczatku zawsze jest lepiej a potem luszcze siwe skora (czego nienawidze!) i zazywczaj potem jest tak samo ... wogole ja nie weim od cvzego to zalezy , kiedy jest ich wiecej a kiedy mnie! zadnej logiki nie potrafie sie w tym doszukac.... mnie benzacne uczula , a acne derm uzywalam nie rewelacyjney to nie byl ... teraz uzywalm Differinu i nawet jest calkiem niezly .. ale moze to tylko skora ma lepszy dzien =D

Gość Aliszjaah
stosuje acne derm od ponad tygodnia i tylko cera mi leciuteńko rozjaśniała a przebarwienia i jakieś tam drobne krost jak są tak są! Ale nadal bede reguarnie stosować to moze jescze cos pomoze. Natomiast benzacne jest dobry tylko miejscowo na jakis większy pryszcz i to ten mocniejszy 10 % ale uwaga bo mocno wysusza!!! Jeszcze dobry jest acnofan (ok 8 zl) taki z cynkiem, smarowalam na cala twarz i dawal lekkie ale niemal natychmniastowe polepszenie. POWODZENIA

Mi benzacne pomógł...,naprawdę były efekty..i to z dnia na dzień.Benzacne bardzo szybko uporałby się i z mniejszymi przebarwieniami.Niestety,mam cerę tłustą:/baardzo tłustą,co zastosowałam benzacne,rano twarz gładka,wyrównana,po południu szara,tłusta i paskudna...:/. Natomiast Acne derm się nie sprawdził praktycznie w ogóle,przynajmniej efektów z dnia na dzień nie widać,chociaż rzeczywiście trochę wybiela. Teraz jestem zainteresowana lysanelem. Ponieważ wypryski pojawiają się mi głównie na policzkach i w okolicy żuchwy,myślę,że stan mojej cery w dużej mierze zależy od gospodarki hormonalnej.chciałabym spróbowac jakiejś terapii regulującej gospodarke hormonalną.Mam na mysli costagnus... Ostatnio piję zieloną herbatę,uzywam kremu z algami morskimi-bandi i cera wygląda dobrze:)