Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataaaan111a

chłonniak-objawy!!!leczenie

Polecane posty

Gość kataaaan111a

czy ktos wie cos na temat chłonniaka??jesli tak prosze o informacje

Gość ifas1
Mogę tylko powiedzieć że ten rodzaj nowotworu wywołany jest przez wirus EBV

Gość FIL.
CO TO JEST TEN WIRUS EBV? JAK TO ZBADAĆ?

Gość ferdek
chłonniak-objawy!!!leczenie

Gość chlonniak jest
to nowotwor, ma zwiazek z wezlami chlonnymi. proponuje poszukac w google strony "sowie oczy" oraz strony o ziarnicy tam sa ludzie, ktorzy wiedza wiecej o tej chorobie. wiem, ze przy dopowiedniej kuracji i wczesnym wykryciu jest uleczalny.

Gość chlonniak jest
obajwy: czesto powiekszone wezly chlonne i zle samopoczucie, podobno objawy sa podobne wlasnie do ziarnicy i czesto ciezko rozroznic te dwie choroby. pewnie powiekszona sledziona itd. utrata wagi, zapewne objawow jest wiele, a leczenie uzaleznione jest od stadium i umiejscowienia. zapewne chemia i naswietlania.

Gość Ntalka
U mnie podejrzewaja chlonniaka nie wiem za bardzo co to jest...bo nikt nie chce mi o tym opowiedziec. wiem natomiast ze chlonniaka bardzo dobrze sie leczy...u mnie jest on juz duzy ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. jestem w trakcie leczenia narazie po troszeczku widac poprawe ale jeszcze nie znaczna. wierze w to ze to szybko pokonam bo nie wolno sie poddawac.

Gość kociak124
Mam nadzieje, że tobie się uda... Mój brat chorował przez 8 lat więc... Co nieco się na słuchałam i wogóle... Niestety nie przeżył i zmarł w tamtym roku... I szczerze, nie jest łatwy do wyleczenia wręcz przeciwnie... Ale trzeba wierzyć i mam nadzieje,że ci sie uda :) pozdrawiam

Szulam pomocy mój tata ma chłonniaka,który mu \'\'zjada\'\' krwinki ma bardzo niską hemoglobine dwa razy miał przetaczaną krew ale to wciąż za mało na podjęcie chemioterapi jego organizm ponoć za słaby, lekarze karzą czekać na koniec albo cód!!!!!!!!

Gość Wiara-Czyni-Cuda
Mam kolegę który wyleczył chłonniaka ! Był już w bardzo poważnym stanie ale finalnie się wyleczył. Żyje zupełnie normalnie i przeciętnie. Trafił do w ręce Warszawskich Lekarzy którzy udało się go postawić mocno na nogi ! Sam podejrzewam u siebie ten nowotworów :/ Pod tym kierunkiem nie robiłem jeszcze badań

Gość Radasna
Moi kochani juz 11 lat po strasznej walce z tym, ktory chcial mnie pochlonac ale sie nie dalam

Gość Radasna
wiara w siebie zdziala cuda

Gość Radasna
jesli bedziecie mieli jakies pytanie sluze pomoca. Moge powiedziec, ze ucieklam bladynie z pod kosy

Gość CoDalej
Moj Tata jest po chemi po radioterapi choroba na rok sie zatrzymala ale powrocila. organiz przestal produkowac krwinki. Lekarz powiedzial ze to juz koniec czy to prawda czy zdarzy sie jaki cud. Zna moze ktos takie przypadki. Obecnie jest w szpitala daja mu krew ale wystepuja juz objawy since na ciele.

Gość chłonniak

Gość ale chlonniak i ziarnica
to dwie rozne choroby. chlonniak chyba gorszy. moj wuja w bardzo krotkim czasie zmarl na to