Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolciaaa

antykoncepcja przy pierwszym razie.

Polecane posty

Gość Lolciaaa

hey!! Czy myslicie ze globulka (patentex oval) gumka (durex extra safe) oraz znajomosc dni nieplodnych jest wystarczajacym zabezpieczeniem na pierwszy raz?nie boje sie bolu.. boje sie jedynie wpadki. chcialabym miec normalne zycie, a nie zostac 18letnia mama. co o tym sadzicie?? czy koniecznie musze isc do ginekologa przed pierwszym razem?? dziekuje za odpowiedzi :) pozdrawiam

moim zdaniem najlepsza bedzie gumka unimil z nawilżaczem lub środkiem plemnikobójczym...bynajmniej my takich używamy...a poza tym dobry nastrój i rozluźnienie,a będziesz miała niesamowite wrażenia:)powodzenia:)

acha,a wizyta u ginekologa nie jest konieczna,tymbardziejm,że jak jesteś dziewica to cie dokładnie nie zbada,więc lepiej pójść gdzies tak z miesiac po 1 razie,jak błona (a raczej to co z neij zostało) :) się trochę zagoi.

Gość midka
zdecydowanie wystarczy gumka durex extra safe, dni nieplone i dla bezpieczenstwa by nie skonczyl w tobie ale w gumie na zewnatrz np . guma juz jest zbedna;)

Gość midka
tzn globulki sa zbedne;)

Gość Lolciaaa
hmmm, moze jednak zastosuje globulke ale zeby skonczyl we mnie ??? eh teraz to ja juz samanei wiem.

Gość ehh........
sorry ale uważam, że namawianie faceta żeby nie kończył w srodku przy pierwszym razie to jakiś walniety pomysł!! dziewczyna zamiast się roskoszować bedzie myslała o tym, czy on zdąży...i będzie g.. a nie udany pierwszy raz. prezerwatywa ze środkiem plemnikobójczym w dni niepłodne całkowicie wystarczy, moim zdaniem...nie róbcie histerii!!

pewnie,ze samam gumka!:)wg mnie na pierwszy razik durex elite-sobrze nawilzane:) ja jak kochalam sie pierwszy raz to od miesiaca bralam tabletki i wszystko bylo super,jednakze po roku ich stosowania zaistnialo mnustwo skutkow ubocznych dla mojego zdrobia i rzucilam je w kat!globulek patentex oval tez nie polecam gdyz potem wyciekaja,caly nastepny dzien trzeba chodzic z wkladka higieniczna!!wstretne uczucie poza tym niemile rowniez dla partnera.pozdrawiam

Gość Evellka
Hey Lolcia... Uważam,iz na globulki jest jeszcze za wcześnie... najlepiej uzywac na poczatku przezerwatyw...Durex...Unimil... Moim zdaniem Unilim sa najlepsze...najlepiej kupcie sobie unimil nawilzajace.... a co do bolu to staraj sie o tym nie myslec i rozluźnij sie i nie panikuj,a napewno wszystko bedzie oka... napewno nie wpadniecie za pierwszym razem....powodzenia :)

Gość myslałbykto
kaki faktycznie recepta ma udany pierwszy raz-dajesz gwarancje????

wg mnie najlepsze prezerwatywy to beneton!!chodz malo popularne to naprawde super:)

Gość myslałbykto
Evelkaa jakby co to adoptujesz??? nie znasz przypadków ciąży za pierszym razem ?ja znam więc ...

Gość JUSTYNaaaa1234
ja pierwszy raz miałam tylko z gumeczką(ze srodkiem plemnikobójczym),nawet nie pamietam czy miałam wtedy dni płodne czy nie, tak czy siak było tak super ze tego samego wieczora kochaliśmy się jeszcze dwa razy:)osobiście polecam pigułki, zdecydowanie (moim zdaniem)poprawiają komfort psychiczny kobiety.,,

Gość kinga2
po raz pierwszy były to unimile było ok teraz tylko tabosy nie polecam unimili plemnikobójczysz bo lubia pekać.wiem z własneg doswiadczenia gdyby nie tabsy to by buyło.....buzka