Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlon

Miłość - ona starsza on młodszy

Polecane posty

Gość do 10 lat
jeszcze ujdzie....czasami .... Ale więcej widać stare ciało a młodsze i tyle, tego nie da się zatuszować

Gość gość
Dla starszej szukajacej nowych wrażeń i odskoczni od szarej smutnej rzeczywistości krakow nosferatu05619@gmail. com

Gość krystian1906
Niektóre z Was piszą,że my młodzi,niewyżyci i ze chcemy tylko sie zabawic. Nieprawda... zakochałem sie w starszej o 10lat-bez wiekszej wzajemnosci... Kocham i wiem,ze bede kochał cały czas. Niestety na nia działały tylko moje pieniadze...przykre,ale prawdziwe. byłem gotów poswiecic rodzine a ona okazała sie zwykla k...

Gość ahanka
Nigdy nie sądziłam, że życie wywinie mi taki numer... W najśmielszych snach nie przypuszczałam, że ten temat może mnie kiedykolwiek dotyczyć. A tu masz... I co ja mam z tym teraz zrobić???

Gość Nosferatu05619
Trzeba sie dać porwać ;)

Gość gość
Poznalam mlodszego o 13 lat chlopaka,lubimy sie chyba nawet bardzo,caly czas mnie zagaduje,niby przypadkiem przytula,bedac w sklepie obejmuje mnie i patrzy gleboko w oczy,obracam to w zart,pisze sms z podtekstem ale ja nie wiem czy on czegos oczekuje czy po prostu to taka zabawa dla niego mam 36 lat

Gość gość
ja sie zakochalam w mlodszym.wiem ze nic z tego nie bedzie

Gość gość
ja w starszym i jestem szczęsliwa :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ile masz lat,do zakochanej w mlodszym

Gość gość
podoba mi sie mlodszy

Gość gość
Mnie tez podoba sie mlodszy,niby zartuje,niby podrywa jak to rozpoznac o co mu chodzi?

Gość gość
wiadomo o co chodzi

Gość gość
Tzn,ze co chce moze szuka przyjaciolki jest duzo mlodszy 12 lat wiec chyba raczej nie leci na mnie mysle ze lubi tak kokietowac babki taki styl,chociaz zauwazylam ze tak sie zachowuje tylko wzgledem mnie hm sama nie wiem

Gość gość
leci na ciebie

Gość gość
Albo na jej kasę, bo twarz i ciało zawsze można przykryć gazetą.

Gość gość
Nie wygladam na tyle lat co mam,kto nie wie ile mam lat mowi ze mam 20 pare (a mam 35) a on przytula sie do mnie,mowi ze ladnie pachne,i takie tam ,a potem jak gdyby nigdy nic udaje ze nic nie bylo,patrzy sie mi w oczy i usmiecha lobuzersko,o co msm myslec?

Gość gość
o ja pierdykam, kobieta w średnim wieku pisze o 20 latku per mój ukochany. Co za niedojrzała gęś :)

Gość gość
Nie mow "kobieta w srednim wieku". Obrazasz ja i moja (34). Co z tego ? Czasami tak bywa. Nam jest dobrze.

Gość gość
Jakos nie wierze w milosc 20 l i 30l lub ponad,mysle ze to wzajemna fascynacja,pozadanie chec dotkniecia czegos nie. realnego,to tylko seks po jakims czasie to mija ,mysle ze wiekszosc takich zwiazkow tak wyglada (sa wyjatki ,nie przecze)ale majac 30 pare lat i mowic ze sie zakochalo w 20 latku to oszukiwanie siebie,zwazywszy ze w tym wieku ma sie juz jakies doswiadczenie i potrafi sie nazywac takie stany po imieniu to tylko seks i chec udowodnienia sobie ze wciaz jestem atrakcyjna/ny nic wiecej

Gość gość
U nas ponad dwa lata obylo sie bez seksu. Nie mielismy odwagi przyznac sie do uczuc. Uczuc, bo zauroczenie czy fascynacja chyba tyle nie trwaja.

Gość gość
Moze i masz racje,ja i moj mlodszy robimy do siebie podchody,ale zwazywszy na moj wiek nie potrafie uwierzyc w to ze jest on mna zainteresowany odbieram to jako zabawe z jego strony nie wiem jak mam rozpoznac o co w tym chodzi,jak to u ciebie wygladalo,pomoz

Gość gość
Pracujemy razem. Caly czas myslalem, ze jest po prostu takim dobrym, zyczliwym czlowiekiem. Pomogla mi na poczatku w firmie, przy rozstaniu (zadnych przytulanek !) z byla. Sam nie wiedzialem, co sam do niej czuje. Dopiero jak musiala wyjechac do Polski na kilka dni, zrozumialem, ze zycie bez niej nie ma dla mnie sensu. Tak bardzo za nia tesknilem. Jak przyjechala powiedzialem jej to . Dostala szoku. Chciala sie zwolnic z pracy. Ale ochlonela i jestesmy razem. Szczesliwi.

Gość gość
Dziekuje za odpow.my tez pracujemy razem moze on tez nie wie o co mu jeszcze chodzi,czas pokaze bede trzymac raczej dystans bo nie wiem czy starczy mi odwagi na cos wiecej:)

Gość gość
Moja sie modlila zeby po czasie probnym "pozwolili" mi odejsc a stalo sie inaczej. Szef przyszedl do niej, czy nie moglibysmy pracowac razem w jednym teamie bo mamy takie dobre wyniki. Dla nie te dwa lata to byla istna mordega, ukrywala swoje uczucia jak tylko mogla. Teraz sie z tego smiejemy, ale mnie tez nie bylo latwo. A kto wie co by bylo, gdybysmy sie od razu otworzyli...

Gość gość
No tak,ale ja sie boje ze to wszystko to moj wymysl,ze sama dopowiadam sobie cos czego nie ma,chociaz on ewidentnie mnie podrywa ale jakos trudno mi w to uwierzyc,jest przystojny moze miec dziewczyne jaka chce,ale tomi mowi o swoich problemach,do mnie sie tak usmiecha,ze mna zartuje,co za metlik

Gość gość
U nas bylo tak samo. Z tym ze u mnie bylo niedowierzanie, respekt, tez sobie myslalem , to moja nadinterpretacja, co taka kobieta moze sobie o mnie pomyslec. W nia Amor trafil pierwszego dnia, byla wsciekla na sama siebie, tlumaczyla sobie , ze moje sygnaly rozumie tylko dlatego tak, bo jest zauroczona. Moze dlatego stalo sie lepiej tak, ze meczylismy sie te dwa lata. Teraz jestesmy pewni swoich uczuc no i za siebie.

Gość gość
starszym facecetom podobaja sie mlodsze dziewczyny

Gość gość
mnie po 30 podrywal 18 latek.