Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pummka

Rzucam Microgynon i chce nowe pigulki. Na ktore sie zdecydowac?

Polecane posty

Gość Pummka

Chce miec jakas sprawdzona alternatywe w rozmowie z lekarzem, ktory zreszta i tak przepisze mi te, z ktorych ma kase...echh Wiem ze to indywidualna sprawa jak zareaguje na dane pigulki ale ktore z tych nowych sa dobre? Boje sie decydowac na yasmin, czytalam duzo ze odwadniaja organizm itp. Co doradzicie? Aha bralam wczesniej cilest ale strasznie przytylam po nim :( Help

no coz..ja biore cilest wiec uwazam je za dobre i polecilabym, ale ty reagowalas inaczej wiec to inna sprawa. Microgynon jest ze starszej generacji niz cilest. wybierz wiec moze cos z generacji cilestu, np Novynette. ? albo harmonet?

Gość Pummka
rzucam micro bo bola mnie po nim łydki :( i ogolnie czuje ze sa opuchniete :( czy yasmin naprawde nie zatrzymuja wody w organizmie i sie przez nie nie tyje? jak to jest?

Gość kinga2
polecam yasmin ja micro tez rzuciłam bo tragedia

Ja tez chce zmienic Microgynon. Czuje sie po nim zle, bola mnie nogi a szczegolnie stawy w kolanach, wypadaja mi wlosy i pojawily mi sie syfy na twarzy ( m.in. czerwone plamy i wypryski), oprocz tego silne bole glowy :( Tez zastanawiam sie nad Yasmin...

Gość Pummka
rzucam micro bo tez mam po nim mnostwo pryszczy, wczesniej bralam cilest i mialam super gladka buzke bez jednego syfka mysle co mi przepisze lekarz, ale wiadomo przepisze te pigulki za przepisywanie ktorych ma kozrysci :( i wez tu zaufaj takiemu ginowi :/ tez mysle o YASMIN ale naczytalam sie o nich tyle zlego ze teraz sie ich boje...

Gość hm hmmm
ale pigulki chyba dopasowuje lekarz a nie ty sama..?