Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodziankaaaa

Dobry okulista Łódz

Polecane posty

Gość Łodziankaaaa

szukam okulisty w Łodzi,który jest dobrym fachowcem.Mam poważny problem z oczami i chciałabym to wreszcie wyjaśnić.Dzięki za odpowiedzi.

Gość dr Jochanowicz na Woj.Polskie

Gość Łodziankaaaa
Czy możesz podać telefon i adres:)

Gość Łodziankaaaa
Podnoszę,to ważne dla mnie

Gość aligator
dr Mariola Kmieć, przyjmuje w Ośrodku Korekcji Wzroku na Próchnika 1, tel. 633-58-98

Gość DO niebieska75
A możesz podać dobrego okulistę w Katowicach ??? Mieszkam blisko tego miasta, ale zawsze trafiam na jakiś krętaczy :(

Gość Gierkowa
ja jestam najlepsza w Katowicach, ale ostatnio dużo piję

Do niebieska ja sie leczę U dr Aleksandry Bednarczyk, ale w Mysłowicach (koło Katowic) jest naprawdę świetna, ma wspaniałe rezultaty no i bardzo zależy jej na pacjentach

Gość nikaaa123
Ja również polecam dr Mariolę Kmieć z OKW. Bardzo dobra lekarka i do tego bardzo miła.

Gość niebieskoooookaa22
PODNOSZĘ mam przewlekłe zapalenie spojówek(zastanawiam się czy aby nie atopowe :o ) i chcę sobie zrobić wymaz na własną rekę z oka, na bakterie, grzyby, moze wirusy tylko do jakie iść okulisty????? oto jest pytanie, już odwiedziłam kilku ale większych rezultatów nie było byłam u prof.Goś ale kazał mi codziennie przemywać oczy woda i szamponem dla dzieci- co powodowało spuchnięcie powiek co kilka dni, chociaż to moze przez to że smarowałam maścią z a/biotykiem? już sama nie wiem(lekarze też chyba nie bardzo, skoro to już trwa 2lata :o ) czy to zespół suchego oka, czy przewlekły stan zapalny (bakterie? alergia? choć testy alergiczne nie wykazały niczego-takie plasterki na skórę) Z góry dzięki za SPRAWDZONE namiary

Gość upupppupupuupupupup

Gość Julkaaa3000
Dziewczyny szukam dobrego okulisty w Łodzi. Przeprowadziłam się tutaj dopiero i chciałam znaleźć sobie okulistę na miejscu i dobrze byłoby żeby endokrynolog też był w jednej przychodni. W necie znalazłam szpital http://www.pulsmed.com.pl/ opinie raczej dobre :) a wy co myślicie? pomocy :)

Gość gość1214
Jakos teraz ma się otwierać u nas Optegra. Klinika ma być bardzo nowoczesna i wielu specjalistów ma tam być naprawdę dobrych :)

Gość gość
Zgadzam się, Optegra jest u nas najlepsza z klinik. Ja coraz powazniej mysle o laserowej korekcji wzorku, szczegolnie ze teraz maja promocje na badanie kwalifikujace do laserowej korekcji. A nie wiem do kiedy jest ta promocyjna cena.

Gość tarczynnnka9291
Zapisuj się śmialo do Optegry, tam mają nowoczesna metodę korekcji lentivu. A tym bardziej skoro trwa promocja na badanie kwalifikujace to warto, zawsze taniej. A klinika najwyższych lotów, wiec nie ma się czego bać.

Gość gość
No faktycznie, ta promocja jest całkiem kusząca. Wiecie do kiedy trwa? Ja planuję własnie korekcje laserowa (tzn mam nadzieje, ze bedzie u mnie mozliwa), ale do Polski wracalam dopiero na swieta. Chciałabym załapać się na to badanie w Optegrze w łodzi w tej niższej cenie.

Gość ghorris
hmmm szczerze to nie wiem ile trwa jeszcze, bo ja już jestem po zabiegu tą metodą lentivu :) Ale mogę Ci jak najbardziej go polecić. Zabieg miałam 16.10. wada -6 i astygmatyzm. Po zabiegu zero komplikacji, wada zoperowana. Wróciłam normalnie po zabiegu di aktywności, jakbym.

Gość klara

ja mam po Nowym Roku zabieg lentivu, od razu mi lepiej jak piszecie wszyscy, że u was po zabiegu było wszystko ok, wada zoperwoana. Zabieg mam w Optegrze w Łodzi, od wileu osób właśnie słyszałam że to świetna klinika i taka  nowoczesna. Ja mam -5  i -6 więc wada duża i nie mogę się doczekać zabiegu, jak przestanę nosić okulary.