katalinka21 0 Napisano Marzec 3, 2006 kochani już zakładałam topic wiem :( ale nie chce mi się żyć miałam dni płodne a mój chlopak 3 rtazy wszedl we mnie choć mial suchego penisa bo dotykalam ale kto wie :( może to wystarczyło nie chce testu bo naprawde umre :( zrozumcie mnie to była chwila i nas ponioslo nigdyu tak nie zrobie :(( nie moge byc w ciąży :( ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verus 0 Napisano Marzec 3, 2006 przestan!napewno nie jestes!!:):):)glowa do gory!nastepnej miesiaczki pprowadz kalendarzyk i obiecaj,ze nie zapomnicie o gumce:):):trzymaj sie.....poza tym to z tego co piszesz nie skonczyl w Tobie wiec nikle szanse na bobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 3, 2006 do verus dzieki za pocieszenie martwi mnie tylko ,że mialam dni płodne ale troszke sie podbudowalam Twoją wypowiedzią .. piszcie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes żałosna Napisano Marzec 3, 2006 skończ te durne topiki i po wiedze na temat współżycia udaj sie do lekarza!!!!!!! tu ludzie maja poważne problemy a ty tylko zasmiecasz to forum!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 3, 2006 jeżeli Tobie to przeszkadza nie musisz na niego wchodzic ja mam bardzo powazny problem ! i najlepiej nie pisz wiecej !! nie rozumiesz co ja przezywam najwyraznie ! bo nigdy nie doznalas takego uczucia w dodatku chłopak moj powiedzial ze jesli bede w ciazy to sie wyprze ze to jego ! byłam z nim 2 lata i teraz cos mu odbilo :( chyba zaczal cpac :(( niestety bo rozstalismy sie tydzien temu gdyz chcial mnie pobic i co teraz ja umieram ze strachu przed ciążą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa z mlekiem 0 Napisano Marzec 3, 2006 katalinka21 dziewczyno nie panikuj!! wiem ze to nic milego zyc teraz w takiej nieswiadomosci ale raczej sa male szanse ze zaszlas takze nie zadreczaj sie tak bardzo bo to Ci na pewno nie pomoze a wrecz zaszkodzi bo czasami od takich nerowow okres sie spoznia i wtedy to juz w ogole bedzie nieciekawie z Toba relaxik i na spokojnie..bo nerwami nic nie zdzialasz na postinor juz za pozno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verus 0 Napisano Marzec 3, 2006 uspokuj sie....wszystko bedzie spoko,ile spoznia Ci sie miesiaczka?mi spozniala sie 4 tygodnie--straszny stressssss!!!ale kupilam szybciutko tescik.co to znaczy,ze probowal?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes żałosna Napisano Marzec 3, 2006 i do tego jestes w ciazy jak nic!!!! dziecko cpuna:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 3, 2006 niestety za poźno :( na postinor :( a okres powinam miec za 10 dni i musze czekac :( to beda najgorsze dni mojego zycia i niepewnosci kochane dziekuje za wypowiedzi i piszcie .. w dodatku ten skur*** :( tak mi powiedzial ze sie wyprze brak mi słów myslalam ze moge mu zaufac w koncu dwa lata bylismy ale coz!! czlowiek na bledach sie uczy. Verus no niezle :) ja gdyby mi sie spozniala tyle to wyłabym chyba dzien w dzien :( modle sie zebym nie byla w ciąży ale martwi mnie to ze robilismy to w dni plodne i w ciagu tych 3 razów podczas ktorych zanurzyl sie ze tak to nazwe :( .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verus 0 Napisano Marzec 3, 2006 głowa do góry!!!:):):)będzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 3, 2006 oby verus :( dzieki serdeczne piszcie :( bo naprawde bardzo sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muka23 Napisano Marzec 4, 2006 skąd Ty wytrzasnelas takiego chlopaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owiedka21 Napisano Marzec 4, 2006 glowa do góry -->bedzie dobrze :):):):):) trzymaj sie cieplutko, dasz rade :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owiedka21 Napisano Marzec 4, 2006 ahaaaa i nie czytaj tych glupich wypowiedzi tu..... każdy ma chwile słabości i każdy ma prawo popełniać błędy-->nie ma ludzi idealnych(bez wad).... wazne,zeby sie COS nauczyc z tej lekcji od życia :):):) pozdrawiam :):) trzymaj się cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 owiedka - dziekuje za te słowa otuchy kazde podbudowanie jest dla mnie ważne :( i modle sie obym nie była w ciąży muka23 -cóż byłam głupia i potrafie sie przyznac do tego wiem ze jesli okaze sie ze nie jestem w ciąży to nugdy w zyciu nie bede sie kochac bez zabezpieczenia :( i ten czlowiek jakim byl moj chłopak nie bedzie dla mnie istnial ... piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owiedka21 Napisano Marzec 4, 2006 głowa do góry!!! wiem ze to latwo mowic--ale nie denerwuj sie,bo tym tylko pogarszasz sytuacje!!!!!!!!! pozdrawiam,trzymaj sie cieplutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 owiedka 21- dziekuje już sama nie wiem co robic :( tak bardzo sie boje na jednym z topicow wypowiedziala sie jakas kobieta ze mimo prezerwatywy zaszla w ciaze wiec juz mi sie calkowicie odechcialo zycia :( a nie chce zrobic testu bo naprawde umre ze strachu :( czeka mnie jeszcze 9 dni czekania :( ..piszcie .. tak bardzo martwie sie czy bede w ciazy :( oby nie :( .. piszcie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...lula... 0 Napisano Marzec 4, 2006 Nie martw sie:) Główka do góry!!! wszystko powinno być dobrze:) To, że był w Tobie na chwilę o niczym nie świadczy:) Wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę:P A z tym DRANIEM daj sobie spokój- szkoda fajnej dziewczyny dla takiego CHAMA!!!!!!!!!!!!! Buziole i uszka do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muka23 Napisano Marzec 4, 2006 bedzie dobrze!!nie prezjmuj sie!!to sytucaja bedzie dla Cibie wazną lekcją i mam nadzieje ze po tym jak potraktowal Ci chlopak pozadnie kopniesz go w dupe!! szkoda ze dopieor po 2 latach obaczylas jaki jest napawde..bo moglo by nie dojsc do tej sytucaji!!ale mysl pozytywnie!!moze jednak z rob tesst...??nie bedzisz musiala czekac te 9 dni...wiem ze to wielk stres ale moze warto miec za sobą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 lula bardzo dziekuje .licze ze nie jestem w ciazy choc sie boje :( całuje ... piszcie .. kazdy wpis jest dla mnie cenny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 muka23 rowniez dziekuje Cui za wpis i na pewno zastosuje porady kopniecia go w dupe !! nie jest wart niczego , dopiero to mnie nauczylo ! wiem ,że nigdy wiecej !!! piszcie bo sie bardzo boje .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 :( kolezanka powiedziala mi ze ona byla w takiej samej sytuacji i zaszla w ciaze z tym ze jej partner z chwila kiedy wyszedl z niej mial wytrysk i ze niewiadomo czy zdazyl czy nie ale ona mowi ze raczej nie i ze wystarczy malenka kropelka zeby zajsc w ciaze teraz to naprawde umieram ze strachu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 4, 2006 witaj,moim zdaniem tez powinnaś zrobiś sobe test.Bo to ze bedziesz czekac n aokres a przy tym jeszcze sie bardzo denerwowac może psowodowac ejgo opóźnienie i wtedy dopiero będziesz żyła w niepewności.Moim zdaniem w ciązy niejestes,ale zrobienie testu da ci przynajmniej wyraźny obraz tego co i jak .Nie martw się,główka do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynka21 Napisano Marzec 4, 2006 kaki21 oby :( ale i tak umieram ze strachu :( zrobie pewnie test za jakies 3 dni, 4 bo ten feralny stosunek odbyl sie kilka dni temu:( Boze obym nie byla w ciazy :( zalamie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 oczywisacie powyzsza wypowiedz byla moja pod nickiem katarzynka21 z tym ze niechcacy zastosowalam ten nick ale teraz ciagle bede pod katalinka :( umieram ze strachu :( .. i ciagle zastanawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy :( .. piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pika123 Napisano Marzec 4, 2006 na drugi raz pomysl,zanim wejdzie w Ciebie suchym penisem..a tak w ogole to jakies idiotyzmy z tym suszym penisem,ile Ty masz lat???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a potem... Napisano Marzec 4, 2006 wszyscy sie dziwia dlaczego koscioł katolicki propaguje czystosc przedmałzenkska...oto odpowiedz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 21 coz to byla chwila :( wiem ze glupio zrobilam a teraz place za to :( ja naprawde umieram ze strachu czy ciaza jest mozliwa .. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 5, 2006 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kimberly Napisano Marzec 5, 2006 a to łajdak jeden, nie zasłużył aby się nazywać Twoim chłopakiem. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i ułoży sie po Twojej mysli, a tego fagasa to kopnij w zadek lub zemscij sie na nim, jak okaże się że nie jesteś w ciąży to mu powiedz, że jesteś - a co Ci szkodzi podręczyc go trochę? Ty teraz nie masz wsparcie z jego strony, wieć nich i on nie ma spokoju potem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach