Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyynka

Test ciazowy

Polecane posty

Gość klaudyynka

w ulotce testu pisze, ze wynik jest widoczny po 1-3 minutach. Był negatywny. Czy jeśli sięgnęłam do niego po 15 min. i był pozytywny to oznacza ciążę?

Gość owiedka21
kuuuurcze..... a moze to wytwor Twojej wyobrazni--> ta dodatkowa kreseczka ?? (mi sie to zdarzalo nie raz oczywiscie z nerwow) a poza to pamietaj: takie testy mimo wszystko nie sa takie pewne (wiem to po sobie, bo np. juz dwa razy wyszedl mi pozytywny,a za kilka dni normalnie dostalam okres) glowa do góry bedzie dobrze:)

Gość nienienienie
Nie, wynik jest wiarygodny tylko po tym czasie ktory jest napisany w ulotce.

Gość klałłłdynka
Ale, czy robiac test ciążowy trzeba doszukiwać sie na siłę tej drugiej kreseczki - tzn., czy ona moze być prawie niewidoczna - to zależy też od tego pod jakim kątem patrzymy na test?

Ja kupiłam test paskowy (Romed) na którm pisało że wynik odczytywać po 4 minutach. ALe moja druga kreska była już po paru sekundach i bardzo mocno wyraźna. Takie niewiadomo co miałam miesiąc temu, ale potem dostałąm miesiączkę... Testu nie odczytuje się po długim czasie (np kilka h), bo potem druga kreska często się pojawia.

Gość Demeter
A może test mało dokładny. Jest fantastyczna strona www.babystart.pl. Czy ktoś może korzystał juz z tych produktów?