Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gardłowe problemy

Proglemy z migdałkami

Polecane posty

Gość Gardłowe problemy

Witam wszystkich. Kiedys chorowlam na angine i z tego co wiem po tej chorobie w migdalkach robia sie zagłebienia. Od jakiegos czasu mam problem z tymi zgłebieniami, zbiera mi sie w nich jedzenie i poprostu psuje sie, co powoduje nieprzyjemny zapach :( co jakis czas to sie oczyszcza ale regularnie sie "zapelnia". Czy znacie jakis lek, plyn, cokolwiek co pomaga z tym walczyc? Naprawde ostatnio mi to bardzo przeszkadza :( ladnie prosze o pomoc :)

Gość prosze
prosze, pomozcie

Jedyne co Ci moge poradzic to zebys poszla do dobrego lekarza, jesli bedzie trzeba to prywatnie. Mam nadzieje, ze trafisz na lepszego niz ja...Tez mam problem z gardlem - cale jest oblozone w srodku takimi rankami ropiejacymi, ale lekarz nawet nie zajrzal dobrze i powiedzial, ze nic nie widzi :o Jesli mi sie nie unormuje za kilka dni to ide zrobic wymaz.

Gość Gardłowe problemy
dzieki za rade, moze faktycznie wybiore sie do lekarza. Ale ja wlasnie jestem do nich zrazona bo nie trafilam nigdy na dobrych lekarzy i nie potrafili mi pomoc. Natomiast kafeteria pomogla mi juz kilka razy :)