Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puderniczka_cafe

Plama z podkładu - pomocy jak ją sprać ????

Polecane posty

Gość puderniczka_cafe

Mam już końcówkę revlona i ciap z pompki wyskoczyła papka wprost na dekold :( od razu zamoczyłam ale niewiele to dało :( :( moja ulubiona bluzka!!!

TO CHYBA JAKAS WIOCHE MASZ W DOMU - U MNIE WSZYSTKO SCHODZI - MAM DOBRY PROSZEK. POLECAM MYDELKO KTORE MOZNA KUPIC W SKLEPIE DO ZWALCZANIA PLAM - JEST NA PRAWDE DOBRE. DO KOLOROWYCH TEZ SIE STOSUJE- WYSTARCZY NAMYDLIC CHWILE ODCZEKAC I ...... SCHODZI:)

Gość puderniczka_cafe
Nie mam żadnej wiochy próbowałam Ariela i Vanisha moze powinnam wrzucić do pralki ale ta bluzka ma naszywane cekinki i sie porozciagnie w pralce dlatego muszę recznie :/ a co to za mydełko?

Gość mmmmmm
Ona nie ma wiochy,tylko uzywa dobrego podkladu -REVLONA. P o nim jest faktycznie problem z plama.Sama nie dopralam kiedys bluzki....

Gość MA WIOCHE
JA UZYWAM DOBRYCH PODKLADOW I NIEJEDNA W ZYCIU PLAME MIALAM NIE TYLKO PO PODKLADZIE - ZAWSZE SCHODZA...:O CO DO TEGO MYDELKA TO JEST TO "MYDELKO DO ODPLAMIANIA Dr.Beckmanna" Jest dopiska ze jest to rowniez mydlo do tapicerki i dywanow ale przede wszystkim do tkanin!!! POLECAM!! NIE JEST DROGIE COS KOLO 5 ZL A NAPRAWDE SKUTECZNE...

Gość gość
Po revlonie jest ciężko odprać cokolwiek...wiem coś o tym

Gość gość
Nie sadze, by to taki dobry podklad byl, ciekawe, jak to sie zmywa z twarzy (I co zostaje, jak zejdzie kolor), skoro z ubran ciezko zmyc.

Mi pomagał Vanish, też zawsze podkład schodził, ale akurat nie używałam nigdy Revlonu... A o tym mydełku dr Beckhama słyszałam, muszę wypróbować je. Czy nadaje się do kolorowych ubrań tez?

Gość gość
Wczoraj spadła mi cała buteleczka podkładu i zachlapałam nową sukienkę :( Przeszukałam pół internetu i wypróbowałam wiele sposobów, mydełko odplamiajace, płyn do naczyń, Vanish, odżywka do włosów i nic... Ale ostatnią i najlepszą rzeczą był olejek do kąpieli z Isany z Rossmana! Polewałam plamy wrzątkiem, wcierałam olejek z Isany, zostawiałam na chwilę, i znów zalewalam wrzątkiem trąc DELIKATNIE (aby nie zetrzeć koloru) szczoteczką do zębów. I tak 2-3 razy. I zeszło bez większych szkód! :)

Gość gość
Ja na plamy z podkładu stosuje mleczko do demakijażu z nivea. I zeszło idealnie z czarnej sukienki. A podkład mam tez z revlon. Próbowałam tez kiedyś płynem micelarnym ale tak dobrze nie zeszło jak tym mleczkiem