Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona nieziemsko

Wyczułam mały guzek pod skórą,potrzebuje pomocy

Polecane posty

taki niewielki, na plecach, z boku, poniżej pachy...czy ktos sie zna na tym?kiedys mnie w tamtym miejscu bolało, jakbym sie uderzyła, wczoraj podczas mycia wyczułam guzek i jestem przerażona...

Gość idź
Idź do lekarza, może masz powiększony węzeł chłonny, a może poprostu robi ci się wrzód. Jeśli to jest w kolorze cielistym, twarde i nie przesuwa sie to natychmiast powinnas zgłosić się do lekarza!!!!!

Gość to może byc
tłuszczak albo kaszak ale najlepiej idz do lekarza.

dzieki za odzew:) właśnie sie przesuwa, jest wuczuwalny tylko pod palcami, nie widac go,nie jest wystający, i nie za żadnego koloru. Do lekarza pojde ale dopiero po weekendzie, a do tego czasu boje sie,że umre ze strachu...

nastepna idiotka. do lekarza a nie pierdolić trzy po trzy na kafe.co ty durna myslisz ze jakas wirtualna kolezaneczka jest lepsza od lekarza

a czy to mozliwe, żebym sie tam uderzyła i został mi poprostu guz pod skórą? tylko że teraz mnie to boli tylko troszke, kiedyś to czułam, i sprawdzałam, czy to nie siniak,ale nic nie bylo.Teraz troszke tylko boli.Nie pamiętam, żebym sie tam uderzyła, ale ja nigdy na to nie zwracam uwagi, więc mogło tak być...nigdy sie tak nie czułam, jak wczoraj, to jakis koszmar! Myślałam,że oszaleje z rozpaczy!!!Taka cholerna bezradność...

nie. nasa, poprostu wyczułam to wczoraj, a do lekarza jestem dopiero na środe umówiona, i zwyczajnie sie boje.Rzeczywiście, idiotka ze mnie, że sie martwie o swoje zdrowie...hmmm...dałaś/łeś mi do myślenia...

nikt juz nie pomoże?

Gość pseudonimanonim
ja tez kiedys tak miałam, ale okazało sie, ze to nic poważnego. Głowa do gory!