Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorowita panna

sposob na szybkie wyleczenie grypy.... pomocy

Polecane posty

Gość chorowita panna

witam mam problem hehe pewnie jak wiekszosc ludzi w zime.... Ale ja musze do poniedzialku sie wykurowac bo mam wazne spotkanie sluzbowe..... A mianowicie wstalam dzisiaj rano z gorączka 38 z kreskami, katar, kaszel, straszliwy bol uszów, głowy i wszystkich miesni a zwlaszcza plecy góra i jakby dół moze nerki? no wzielam rano upsarin, gipolek, wysmarowalam sie olejkiem konforowym i spalam do poludnia a i do tej pory wypilam litry herbatycytrynowej i z lipy.... nie mam juz pomyslow a glowa jak bolala to i boli a zwlaszcza uszy mozna umrzec z bolu.... i meczacy kater i kaszel :(( I jak mam wyzdroweic do poniedzialku?? moze jakies znacie skuteczne leki to zaraz wysle kogos do apteki?? a do lekarza to naprawde nie moge chyba ze po poniedzialku i po tym waznym spotkaniu....

Gość a wiec tak trzeba
na noc:goraca kapiel-ale wrzatek normalnie;ktos smaruje ci plecki spirytusem,potem witamine c a z 1000mg,polopiryne,apap na przeziebienie,herbata z alkoholem i cytryna,kanapki z czosnkiem-zycze powrotu do zdrowia:)

Zrób sobie taką miksturkę: .4 cytryny - wyciśnij z nich sok .6 ząbków czosnku - rozdrobnić .pół litra wody letniej przegotowanej wszystko razem zmieszaj i odstaw na kilka godzin a potem weź ok.50g takiej miksturki 3x dziennie i jesteś zdrowa! Sprawdzony sposób:D

Ja chorowłama na grypę dwa dni-w swoje urodziny się upiłam do niepamięci-i mi przeszło jak ręką odjął!! Może to pomoże:)