Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moneeeee

pytanie do specjalistek od grzybicy-wazne!

Polecane posty

Gość moneeeee

Lekarz przepisal mi na grzybice Gyno travogen w tabletkach dopochwowych.To sa dwie tabletki, przy cyzm kazal jedna wziac jednej nocy a druga drugiej.Wczorja wzelam jedna tabletke ale dzisiaj czuje bol brzucha ktory zapowiada okres. Wiem ze nie powinno sie brac tych tabletek w czasie okresu, ale nie wiem tez cyz mozna rpzerwac leczenie.Prosze o rade czy pownnam wziac dzisiaj druga-ostatnia tabletke mimo ze moze mi sie zaczac okres czy raczej przeczekac i wziac druga po okresie? Bede wdzieczna za rade Pozdrawiam:)

Gość monikaaaaaaa
Bierz dzisiaj,nie czekaj.

Gość moneeeee
Dzieki za rade:)

Gość DO moneeeee
Czy te tabletki, które przepisął Ci lekarz pakowane są po 1 sztuce? (takie duże i owalne)???

Gość moneeeee
Nie:)Sa pakowane podwojnie z aplikatorem i maja ksztalt takiego jakby grotu strzaly, podobne do owalu:)

Gość DO moneeeee
a ile kosztowały?

Gość moneeeee
prawie 33 zl:)

Gość DO moneeeee
dzięki:)

Gość Satori333
Absolutnie nie powinnaś była aplikować tych globulek przed okresem!!! Gyno-Tryvogen po aplikacji rozpuszcza się do 4 dni!!! W rezultacie zmarnowałać lek, bo ogólnie mówiąc okres wymył wszystko, czyli przerwał kurację. Nigdy nie leczy się grzybicy w trakcie okresu, jeżeli jesteś krótko przed trzeba przeczekać i jedynie stostować leki zewnętrzne czyli maści, a leczenie główne zacząć zaraz po! Widzę, że post jest z marca, ciekawa jestem czy Moneeee się wyleczyła. Ja startuję z tym lekiem za parę dni, po okresie. Szukałam w kafeteri opini na temat tego leku i nie mogłam się powstrzmać żeby nie dopisać tu komenta, tak na wszelki wypadek żeby jakaś inna "szukająca" broń boże nie popełniła błędu Moneeeee. Co do aplikacji i sposobu działania leku jestem wszechwiedząca, ciekawa jestem tylko czy mi pomoże.