Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia---

CO PRZEŻYWAŁYŚCIE NA WIEŚĆ O ZAKATOWANYM CZTEROLATKU?????

Polecane posty

Gość mamunia---

Jestem mamą dwójki malych brzdąców.Wiadomość o Adrianku-czteroleletmnim chłopcu, którego zakatował na śmierć skur.....syn ojczym mna wstrząsnęła !!!!! Do dziś boli mnie głowa o hektolitrów łez, które wylałam z rozpaczy!!!!

Gość będzie
więcej takich przypadków, bo patologia "pójdzie" na becikowe, a potem to strach pomyśleć.....

Gość ewelinaewelina1
jestem wstrzasnieta-brak mi słów.Nie potrafie zrozumieć tych ludzi.to chyba trzeba nic nie czuć nie wiem.Wczoraj ogladałam program na ten temat.Ten maluszek dwa dni umierał.A ojczym tak spokojnie opowiadał,że mały lezał w łóżeczku a on dwa razy przywalił mu piescia w brzuch,a na pytanie policjanta jak zachował se chłopiec powiedział "no przewrócił oczy białkami do góry" a póżniej to maleństwo wymiotowało krwia.Udusiłabym przepraszam za słowo SKURWYSYNA gołymi rękami.Nic mi do głowy wiecej nie przychodzi!!!A matka - szkoda gadać

Mna tez to wstrzasnelo!! uwazam ze kara smierci dla nich obojga to za malo.. Ja skazalabym ich na 2 lata takich meka na jakie ony to bezbronne dziecko skazali!!!! Jak mozna bic dziecko za to ze jest glodne??? Jak mozna kopac, bic piescia... a potem mowic ze sie nie wiedzialo ze tak sie stanie.. Ze jak dziecko pluje krwia to trzeba na pogotowie dzwonic.. i tak ten wyrodnialec mial wiecej serca niz ta \"rodzicielka\" bo na slowo MATKA ona nie zsluguje..nawet na to aby ja kobieta zwac!! Jak mazna sie patrzec na to jak katuje dorosly mezczyzna dziecko i nie reagowac... nawet na pogotowie nie zadzwonila jak byl w agoni.. tylko on !!! On mimo ze katem byl wykazal wiecej wspolczucia niz ona!!!! Zwierzeta tak sie nie zachowuja!!! Ja bym ich kroila i solila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze w wiezieniu sie nimi \"ODPOWIEDNIO\" zajma wspolwiezniowie!!!!!! 0 litosci dla tych zwyrodnielcow!!!!

okropnosc, ja nie bylam w stanie obejrzec calego programu bo mi po prostu niedobrze zrobilo! powiesic za jaja i niech wisi i kona, brak slow. a oni jeszcze go wtv pokazuja i robia z niego gwiade i rozprawiaja..... jestm tak oburzona, ze nie potrafie tego wyrazic. boze, dziecko jest tak bezbronne, mozna z nim zrobic wszystko.... tylko skad u ludzi tyle... nie wiem czego, zlosci, braku wyobrazni, glupoty,.... nie mam slow!

Gość szok i wstrząs
Skoro tak to wami wstrząsnęło, to po co jeszcze o tym rozprawiacie?

Gość abcdeq
JA WŁAŚCIWIE NIE MYSLE O TYCH ZWYRODNIALCACH,KTÓRZY TO ZROBILI TYLKO O DZIECKU ,KTÓRE TYLE BÓLU MUSIAŁO WYCIERPIEĆ....

Gość BeBe78
Ja jestem wtrząśnieta ...... to się nie mieści w głowie żeby matka dziecka pozwoliła na to co się stało . Gdyby moje dziecko uderzył ktokolwiek wydrapałabym mu oczy . Uważam że sprawca powinien ponieść największą karę śmierć , matka tak samo , bez żadnego procesu>>>>

Gość sierp.06
poplakalam sie. jak moga zyc tacy ludzie? a zreszta to nie ludzie tylko bestie nieprzystosowane do normalnego zycia

Gość hihihihihihihi
poczułam, ze życie ma smak

Gość wawa11
polecam forum www.netica.pl/oskar

Na początku popłakałam się,biedne maleństwo:(( Bardzo jestem wrażliwa jak coś tak tragicznego słysze...nic na to nie poradze,jestem cholernie wrażliwa na ludzką krzywdę a w szczególności dziecka..:( Czy tacy ludzie nie mają sumienia? Litości?? Mówią,że ,,kara śmierci\'\' nie powinna obowiązywać za zbrodnie a ja uważam,że powinna być! Śmierć za śmierć!!!

wkur.... mnie nieźle.Jak oni tak moga katować dzieci??? a gdzie sąsiedzi??? najwyższy czas by sejm w końcu zabrał się do roboty zatweirdzić jak najwyższe kary dla takich psycholi a nie dawać sobiebie diet itd

Nie sposób ująć w słowach to, co przeżywałam usłyszawszy w mediach tę informację!!! Oskarek, bo tak było mu na imię umierał kilkanaście godzin! I nikt mu nie pomógł!!!! Podobno matka Oskarka, do momentu zamieszkania z tym skurwysynem(ojczymem jej dziecka) była wzorową matką.Widać relacje te zniszczył ów kochaś! Mam więc wrażenie, że z miłości do tego drania pozwalała mu katować dziecko, które nie było przecież jego. Nie rozumiem jak można było być biernym wobec takiego traktowania maleństwa?!!! Poprzypalane papierosami ciałko,złamane rączka,ponadrywane nerki, dziura w podbródku, wybite ząbki... Niektóre te okaleczenia były wynikiem wcześniejszych tak podłych i brutalnych zachowań tych zwyrodnialców!!! Jak można było nie zauważyć, że w tej patologicznej rodzinie dzieje się coś tak okrutnego??? Byli lekarze, kuratorzy z opieki...sąsiedzi! Wszyscy Ci ludzie są winni śmierci tego dzieciątka!!!!!!!!!!!! Nikomu nie darowałabym jego bezsensownej śmierci!!!! Przeraża mnie myśl o tym, jak ten czterolatek musiał cierpieć!!!! I nikt mu nie pomógł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zmarł w męczarniach! Pociesza mnie świadomość, że teraz jest juz w Krainie Wiecznej Szęsliwości i zasilił grono Aniołków. Jego misja okupiona cierpieniem dobiegła końca! Tym zbrodnairzom szczerze życzę by każdy ich dzień w więzienu wyglądał tak, jak wyglądal ostatni dzień życia małego człowieczka-=Oskarka.Może to nie humanitarne, ale ja chyba nie umiem wybaczać!!! Nie w takich przypadkach!!!!

Gość straszne

Gość Offfffffca
Mnie to wkurrr... że taki kutach pójdzie do pierdla gdzie dostanie wikt i opierunek za nasze podatki... ja bym takich gołymi rękami mordowała... wrrrrrrrrr

Gość susanne zic
ciągle żywy temat do dyskusji i do zastanowienia sie jak możemy pomóc jeszcze wielu takim dzieciakom.

Gość m .lo.
taki mały, taki bezbronny i samiuteńki. Nikt mu nie pomógł a przecież nie miszkał na odludziu gdzieś na końcu świata. Mądre słowa powiedział ksiądz na uroczystościach pogrzebowych: Tysiące ludzi teraz opłakuje małego Oskarka, w tej ostatniej jego drodze jest z nim tysiące ludzi -... gdy umierał był sam!..." powinni odpowiedzieć za jego śmierć wszyscy którzy się do niej przyczynili-nie pomijając opiekę, lekarzy,sąsiadów-rodziców tych oprawców-wszyscy co do ostatniego!

Gość katownia
Popieram Offca wkurwia mnie ze taki kutas bedzie w wiezieniu sobie odpoczywał, a my musimy placic zeby go karmic mogli. Dziwi mnie ze nie wprowadza kary smierci, ja bym skur zabiła a jak opowiadał co sie z tym dzieckie działo gdy go bił, to sama egzekucje mogłabym wykonac.